sourze.se

GE KANSKE ALDRIG UPP Del 1.

Nånting Säger Mig Att Den Som Alltid Länge Fått Vara Ensam och Fattig Eller Sjuk. Till Sist Får Känna Stor Glädje i Sin Kropp och Själ. Sinne Och Ande....

Den Som Nästan Alltid Längtar Ut Från Sin Kanske PåTvingade Isolering och Ensamhet. Kommer Nog Ändå Att Få Känna Lycka Kärlek och FriHet. Både Jag Och Du Kan Då Bli Gladare Som En Kvittrande Lärka i TrädToppen. En EnsamBoende Kvinna Med Små Eller Stora Barn Som Känner Sig Hopplöst Isolerade I Sitt Hus Eller LägenHeten Får Härmed Äran Och Få Veta Att Barnen Blir Snart Stora. Vuxna Och Flyttar Hemifrån. Då Kanske Mannen I Kassakön På VaruHuset . Den Som Ibland Står Bakom En. När Jag Ska Betala Med KontoKortet. Då Frågar Han Henne Om Ensamhet. Hon Säger... Jag E Själv Och Nu E Det Snart FredagsKväll. Kom Hem Till Mig Säger Han Då. Jag Har Inga Barn Men Tycker Om Kärlek. Hon Tackar Ja Och De Möts Liksom Sagans Lady och Lufsen. Fredagen Som Blev Den Sent Upplevda Höstens KärleksTid På Nytt Igen. Fick Henne Till Nytt Bröllop Och En Lycklig FramTid Med En Underbar Man. Som Hon Inte Visste Om Att Hon Skulle Möta. Åter Till Mig. Så Kanske Det Bara ÅterStår Någon Ledig Kassörska I Nån Av De Få Butiker Jag Är Kund. Eller Någon Av De Tre Främmande Töserna Som Jämt Brukar Spana In Mig DärOmkring Jag Handlar Mat Och Bor. Den Som Aldrig Fått Vara Riktigt Lycklig. Och Funnit Den Man Vill Ha. Kanske Det Kommer En Dag Då Du Blir Lyckligast Och Jag. Så Ge För Fan Inte Upp.....


Om författaren

Författare:
pekanus persson

Om artikeln

Publicerad: 07 jan 2010 11:22

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: