sourze.se

Linda Rosing:Stockholm är mer än dryga Stureplan

"Personalen på Stureplan tänker bara på att dom ska se så trendiga ut som möjligt, deras service är kall och stroppig, för dom tror att dom är dom enda i hela världen - suck!!"

Stockholm är mer än bara dryga StureplanJag måste ge mitt allra högsta betyg och lovord till Söders absolut bästa ställe "Snaps" på Medborgarplatsen i Stockholm. Trevligare ställe finns inte! Och inte nog med det, dom har sen världens bästa kille som driver stället, så otroligt proffsigt. Pascal, som han heter, är en supertrevlig kille som jobbar jämnt. Och ändå ser han så oförskämt pigg och glad ut, alltid med ett glatt leende på sina läppar. Man ser verkligen på honom hur mycket han älskar det han gör. Bara hans namn får en att tänka Europa! Ja, bättre serviceminded kille får man inte tag på i Sverige.

Medborgarplatsen ligger så mysigt till, som ett Söders pärla. Jag bara älskar att sitta där och dricka ett glas rosévin och titta på alla dessa olika människor som passerar förbi. Du ser verkligen alla sorters folk där. Det ger en skön utomlandsatmosfär som jag bara älskar. Snaps uteservering har dom här superhärliga korgmöblerna, en härlig blandning av folk och en skön Dj som spelar allt i musikväg. Om man till exempel jämför Snaps med Utecompaniet så är skillnaden enorm. Personalen på Stureplan tänker bara på att dom ska se så trendiga ut som möjligt, deras service är kall och stroppig, för dom tror att dom är dom enda i hela världen - suck!! - medan Snaps personal bara överöser en med värme och kärlek. Man känner sig otroligt välkommen, som en enda stor familj. Dit vill man bara gå igen och igen. Jag undrar varför kvällstidningarna inte skriver mer om dom fina ställena på Söder? Varför bara Stureplan? Det känns så "old"! Det är dags att se att Stockholm har så mycket mer ställen än bara tråkiga inavlade Stureplan. Ställena där känns både gamla och likadana. Eller hur?

Masa era ass till Medis och upplev kärlek på hög nivå så får ni se att jag vet vad jag snackar om. Då behöver ni inte fly till St.Tropez eller vad ni nu åker för att fly. Pascal kan man fråga när som helst det gäller alla, inte bara mig för att jag är känd om service. Han behandlar alla lika. Hans måtto är att alla ska känna sig välkomna och få känna sig speciella, som en enda stor familj. Oavsett om du är fattig eller rik, känd eller okänd, svart eller vit. Ja ALLA! Och det har han lyckats otroligt bra med, det kan jag lova. Ja, så alla ni journalister! Det är dags att vidga vyerna nu och få upp ögonen för Söder. För det är ju trots allt ni som hjälper till och lyfter och gör ställerna kända.Inte sant? Som sagt Stockholm är så mycket mer än Stureplan.


Om författaren

Författare:
Linda Rosing

Om artikeln

Publicerad: 30 jul 2007 08:57

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: