sourze.se

Jag fick skapa min egen lycka

"Nu har jag ersätt mitt helvete med något nytt. Det tar mig framåt, jag kan leva på det och jag har kul. Det har jag kommit på själv. Ingen akademiker med lång eller komplicerad utbildning har lyckats skapa detta för mig."

Trots många smällar och svåra händelser i livet så kan det bli bättre! Det jag gjorde för att ta mig ur mitt helvete var att byta fokus – från att fixa mitt helvete till en annan verksamhet som jag kan leva av och mår väldigt bra av. Det går inte att bara bearbeta eller minnas det hemska om och om igen, eller sitta och förklara för utbildade människor vad man har drabbats av. Jag har upptäckt att vilken utbildning man har inte säger speciellt mycket om människors kompetens. Det man måste göra om man vill må bättre är att ha ett alternativ till att gräva ner sig i det som hänt – en hobby. Det tycker jag att den akademiska världen är kass på att förmedla, när de talar om hälsa.

När en människa har varit med om något svårt och är svag och söker hjälp, då talar alla människor om medlidande och omtanke för den som lider. Det fick jag aldrig uppleva. Jag upplevde att omvärlden tvingade sig på mig med sina problem och jag skulle fixa alla andras problem åt dem helst utan att begära något tillbaka, det kallade folk medkänsla.

Den andliga världen erbjöd mig sin hjälp, samtidigt "såg" de att jag bar på en stor gåva och de ville att jag skulle hjälpa människor runt hela världen med deras problem. Jag gick i en konsultation som slutade i att jag skulle lyssna på mitt mediums problem och betala för tiden, samtidigt som jag skulle när som helst vägleda dem, trots att de påstådd att de hade stora änglar och annat tjafs som vägledde dem. Jag verkligen vägrade och stretade emot med näbbar och klor.

När samhället skulle hjälpa mig så var det först en massa regler och måsten. När man har klarat av alla måsten så är hjälpen en enda stor projektion av akademikerns egna problem och tiden går åt till att lyssna på akademiker som projekterar sina åsikter om hur jag ska vara, känna och leva mitt liv. Sedan hade de hjälpt mig, tyckte de.

Min tro på samhället är bortom döden! Den är icke existerande på alla nivåer! Det kan jag tacka den akademiska världen för. Innan jag behövde samhället hade jag en underbar blåögd tro på allt som samhället lovade mig! Jag fick lära mig den hårda vägen att det är lögn och påhitt. Jag önskar att det inte var så!

Till slut fick jag nog och dumpade hela skiten på dessa akademiker. Den andliga världen har jag bett att fara dit pepparn växer/slutar att växa!

En sak som jag har lärt mig är att när en människa råkar ut för något mycket svårt, då vill den drabbade inte lida, den drabbade bör inte älta problemen om och om igen! Det har folk väldigt svårt att förstå.

Nu har jag ersätt mitt helvete med något nytt. Det tar mig framåt, jag kan leva på det och jag har kul. Det har jag kommit på själv. Ingen akademiker med lång eller komplicerad utbildning har lyckats skapa detta för mig. Jag har fått göra allt själv! Ingen medium har sett den här vägen för mig, trots sina stora gåvor!

Vad som än händer e, så är framtiden alltid ljus och det blir bättre! Det är jag ett bevis på! Vad än folk säger. Jag har lärt mig att den akademiska världen ska man alltid ifrågasätta och kräva mer av!


Om författaren

Författare:
Perla L

Om artikeln

Publicerad: 08 jun 2011 10:06

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: