sourze.se

DU SOM SER MIG. HUR JAG BER...

Tänk Om Ett Ufo Landar Och En Kvinna Kliver Ut från Skeppet Och Vill Ha Mig Till Man...

Om Hon Inte Alls Finns Här i Kväll. Då hoppas Jag Ändå Att Det Längre Fram Och Senare i Natt Kommer Fram En Vacker Kvinna Med En Ängels Ansikte . På En Mörk Och Okänd Enslig Liten Krokig Grusväg. - När Jag Kör hemåt Genom Skogen I Smyg Med Alla Pengarna I Bagaget Från Den Spelning Jag Gjort På En Varm Och Rolig Fest. - Då Plötsligt Snett Ovanför Min Bil Och Lite Til Höger Ovanför Hustaken - Så Landar Nog En Gång - En Blid Och Stilig Kvinna . Nyss Avrest Från Plejaderna I SjuStjärnan... Det Är En Riktning Och Inte En Plats. Genom Detta Kosmiska Hålet Kan Hon Färdas I Ett Okänt Kraftfält Med Sitt Skepp. Hon Glider Fram Till Mig.- Där Jag Står Med Mina Darriga Knän Och Hon Ber Mig Följa Med.


Om författaren

Författare:
pekanus persson

Om artikeln

Publicerad: 08 dec 2009 13:27

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: