sourze.se

Alliansens politik gör mig spyfärdig!

För flera år sedan skrev jag om att Socialdemokraterna säkert kommer på ett sätt att göra privata pensioner värdelösa genom att när det blir dags att plocka ut dem försvinner den allmänna pensionen i samma takt. Hur fel hade jag inte.

Det är Alliansen med Moderaterna i spetsen som är det nya kommunistpartiet. De har börjat med att göra privata sjukförsäkringar värdelösa. Oftast är det småföretagare som lägger en del av lönen på privata sjukförsäkringar. Anledning? Jo, är du enmansföretagare har du inte råd att stå i ändlösa köer och vänta på att bli undersökt. Eller ens bli sjukskriven någon längre längre tid. Men vad du absolut inte har råd med, är att få den låga ersättningen.

Det är därför småföretagare lägger en del av sina skattade pengar på en privat sjukförsäkring. Nu kommer de nya moddkommunisterna och konfiskerar deras pengar.

Så nu undrar jag när kommer moddkommunisterna att sno åt sig alla pensionssparares pengar? Det dröjer säkert inte alltför länge.

Men en sak är glasklar. Inte kommer jag rösta på något av de borgerliga partierna i nästa val! Avsaknad av fingertoppskänsla och ett fullständigt förakt för våra gamla räcker för mig! Alliansens politik gör mig spyfärdig!

Vad jag kommer att rösta på i nästa val? Ja, det kommer inte att ha någon nyans av blått!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 22 sep 2007 12:58

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: