sourze.se

Jag vill få visa att jag älskar!

"HAN går och lägger sig utan att tala om det, sover när jag kommer. Säger inget på morgonen när han går. Väl hemma sitter han vid datorn och chattar eller sticker ut en sväng. Vad han gör vet jag inte. Men jag vet att han inte är hos mig."

Nu är vi på väg tillbaka till vardagen igen. Jag har kämpat och kämpat för att få vårt förhållande att börja skina igen. Men det är inte så lätt när HAN kämpar åt andra hållet. Vi hittade varandra igen efter flera år utan att ens ha rört varandra eller pratat med varandra. Jag blev kär på nytt! Det kändes underbart, livet började leka igen och tröttheten försvann. Vi hade underbar sex!! Vi kramades! Vi pratade!

Men nu, nu börjar det igen. HAN går och lägger sig utan att tala om det, sover när jag kommer. Säger inget på morgonen innan han går. Väl hemma igen sitter han vid datorn och chattar med sina vänner eller sticker ut en sväng. Vad han gör vet jag inte. Men jag vet att han inte är hos mig. Jag försöker kämpa ändå, tjatar inte, snokar inte, försöker acceptera. Men jag vill ju så gärna bara ha en kram eller varför inte bara en strykning över ryggen med handen. Det krävs inte så mycket för att man ska känna sig älskad. Jag vill känna mig älskad. Vill få visa att jag älskar!


Om författaren

Författare:
Jenny B

Om artikeln

Publicerad: 22 aug 2007 09:58

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: