sourze.se

DU SOM SER MIG... DEL 3

DRÖMMAR FRÅN EN SCEN OM KVINNAN SOM SKA KOMMA UPP OCH GOSA MED MIG

Kanske Är Just Du Lika Ensam På Helgerna Och Längtar Liksom Jag. Handla Inte Mat På Fredagar. Då Ser Man Bara Lyckliga Par Som Pratar Om Vad För God Mat De Ska Köpa Hem Och Laga TillSammans. Och Du Känner Starkt En Längtan Och Avundsjuka På De Lyckliga Människorna. Alla Som Får Sitta Tillsammans i Soffan och Vid Julbordet. Den Ensamma Kvinnan Och Mannen Känner Sig Så Väldigt Bohemiska Vid Sitt Ensamma Köksbord Och Annat. Alltså Som Egendomliga Knepiga Figurer. Men Det Är Oftast Bara Vanliga Människor Som Aldrig Funnit Den Rätta Partnern Eller Förlorat Den Mot Sin Egen Vilja Av Olika Orsaker. VARJE GÅNG JAG SER EN UNG VACKER KVINNA. SÅ DRÖMMER jAG ATT FÅ GIFTA MIG. JAG SOM ÄR EN UNGDOMLIG GUBBE...


Om författaren

Författare:
pekanus persson

Om artikeln

Publicerad: 11 dec 2009 11:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: