sourze.se

Testpatient: Injektionen gjorde mig sjuk!

Tyska media har rapporterat om en 40-årig affärsman som drabbas av svåra biverkningar under ett test av svininfluensavaccinet. Den ansvarige läkaren Frank von Sonnenburg förnekar patientens rapport.

Den drabbade mannen heter Axel Sch och blev allvarligt sjuk efter att ha injicerats med svininfluensavaccin tillverkat av GlaxoSmithKline, samma företag som tillverkat vaccin åt Sverige. Axel Sch fick sin vaccination 10 augusti och blev bara efter några timmar allvarligt sjuk.

Han sade själv:

"Injektionen gjorde mig sjuk – testet är oansvarigt… Jag kände mig fullständigt omskakad, på tredje dagen fick jag ont i njurarna, huvudvärk och feber. Sedan fick jag en hostattack och tvättstället färgades rött – det var blod"


Frågan är hur seriöst man kan ta dessa vaccintester då allvarliga biverkningar inte rapporteras. Förutom denna händelse så har det i Kanada rapporterats om över hundra indianer på ett reservat blev sjuka efter att ha fått svininfluensavaccin. På ett annat reservat fick man liksäckar innan vaccinet, kanske för att bättre kunna ta hand om offren för svininfluensvaccinet?

Nej, att få en cocktail av kvicksilver, skvalen, formaldehyd och nanopartiklar blandat med influensavirus och andra kemikalier kanske inte är världens bästa idé, speciellt inte när det handlar om en mild influensa som skördat långt färre offer än en vanlig säsongsinfluensa. Som det ser ut nu så kommer vaccinet att orsaka mer skada än viruset som sprids på naturlig väg.


Om författaren

Författare:
Marcus Borg

Om artikeln

Publicerad: 25 sep 2009 16:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: