sourze.se

Droger förgiftar samhället

Droger finns inte bara i Stockholm utan i hela världens länder. Det finns överallt något som inte alls är bra, du som tar droger: Hjälper det dig i din framtid?

Droger finns det väldigt mycket i Stockholm inte bara i Stockholm utan i hela världens länder. Det finns överallt något som inte alls är bra, du som tar droger vad hjälper det dig i din framtid?

Du kommer inte att ha mycket kvar efter en eller flera gånger. Du kommer att ångra det i hela din framtid, du kanske aldrig kommer att skaffa dig ett jobb? Kanske aldrig få det liv du drömt om? Jag vill inte att det ska hända någon av er som tar droger. Du ska aldrig testa. Gör inte som någon annan säger, om någon ber dig. Du ska aldrig gå på grupptrycket stå emot. Drogerna är en sak som du kommer att vilja testa igen och igen om du testar en första gång och till slut är du fast. Drogerna förgiftar dig och samhället. Något vi aldrig borde tagit fram. Det finns en massa olika slags droger, drogerna man blir dum i huvudet av, några man blir extremt ledsen av, några som får en att skratta, le och blir trött av. Det finns många som tar droger för att det är en skön känsla men känslan dagen efter, hur är den?

Du som ungdom borde inte testa, ingen borde testa. Drogerna sätter dig väldigt snabbt i beroendet och du vill inte sluta för att det är en skön känsla och inget man vill leva med. Det finns massor av personer som dött av att dom har tagit droger, du vill inte hamna i den situationen? Det hoppas jag inte i alla fall jag vill ditt/erat bästa. Jag har mött massor av knarkare som har tagit det mesta och dom är inte äldre än 20 år och dom kommer inte leva en längre framtid om dom fortsätter att ta droger. Killarna/tjejerna jag träffat som tar droger, dom har förlorat sitt jobb, det mesta dom har. Dom försöker verkligen bygga upp sitt liv på nytt men dom blir inte av med drogerna, dom är beroende. Varje gång jag träffar eller ser dom här människorna, blir jag ledsen över att dom har fastnat i den där skiten som dom kanske aldrig kommer att bli av med, kanske kommer att dö av? Dom jag träffat som har tagit/tar droger är fast, dom kommer aldrig att bli av med det. Dom har tagit det mesta som finns och något dom ångrar idag. Det är väldigt många som har talat om för mig att dom ångrar sig, att dom aldrig ska testa, inte ens vara i närheten av droger, men dom har själv startat.

Jag vill att ni som inte startat än med droger, SNÄLLA gör inte det? Förstör inte era liv med att ta droger. Stå upp, visa att du är den som kan stå emot. Ta lärdom om det jag har sagt och jag hoppas att du lyssnar. Alla som ser er som tar eller tagit droger vi bryr oss om er något oerhört mycket och vi vill inte att ni ska dö i förtid.

Ta hand om er!


Om författaren

Författare:
Linn Åkerberg

Om artikeln

Publicerad: 12 maj 2007 11:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: