sourze.se
Artikelbild

Ännu en våldtäktsbluff i Sverige

Nu har det hänt igen! Ytterligare en ung svensk kvinna har ljugit till polisen om att ha blivit våldtagen! 19 dagar efter gripandet fastställdes det att ingen våldtäkt ägde rum. De som hela tiden talade sanning var de anklagade.

Nu har det hänt igen! Ytterligare en ung svensk kvinna har ljugit till polisen om att hon blev våldtagen! Denna gång hände det i Tyringe Skåne och de oskyldigt anklagade var två framgångsrika tyska ishockeyspelare som fick tillbringa 19 dagar i svenskt häkte innan teknisk bevisning häromdagen visade att de talade sanning, och att kvinnan ljög! Deras liv och karriärer har ruinerats av rapporteringen i tysk media, där de har framställts med namn och bild som våldtäktsmän. Ännu en gång har en ung kvinnas lögn förstört livet för, denna gången, två män. När ska detta sluta och när ska feministerna i det här landet börja lära unga tjejer om skillnaden mellan ”ett ragg” och ”en våldtäkt”, ty allt tyder på att det handlade om ett ”ragg” som gick snett och en sur tjej som, troligen påverkad av sexbrottsdebatten i Sverige, ropade ”våldtäkt!”

I min allra första artikel här på Sourze se arkivet under rubrik ”Jag har genomskådat rättsbluffen” skrev jag om hur lätt det är i dagens Sverige för en kvinna att hur som helst anklaga en man för sexbrott och hur påföljden blir att mannen grips omedelbart enbart på grund av hennes ”ord”. Vidare förklarade jag hur rättsväsendet alltid försöker leka ”Gud” genom att försöka bedöma vem som talar sanning och vem som ljuger istället för att hålla sig till vad som kan bevisas. Innan Josefine Alvunger och alla hennes ”halvkokta” feministkompisar börjar skrika vill jag tillägga att jag faktiskt också skrev att många kvinnor faktiskt blir våldtagna och förövarna går fria. Orsak till båda fenomenen är det dåligt fungerande rättsväsende vi har i Sverige. Professor Leif G.W. Persson fick för ett tag sedan kritik för att ha anklagat den svenska polisen för att vara den ”sämsta i Europa”, och polisens agerande när en kvinna anmäler våldtäkt är oftast subjektivt, trots att det är polisens uppgift att utreda brott med bruk av objektivitetsprincipen.

När en kvinna anmäler våldtäkt, då är det inte alltid så att hon springer in till polishuset och skriker ”någon har våldtigit mig”. Ibland handlar det om att hon kommer hem efter ett ”intermezzo” med någon man och är ledsen eller gråter, och enligt de rättsfall som jag har granskat finns det många fall där det faktiskt handlat om modern eller väninnan som fått för sig att man ska gå till polisen, och därmed påverkat kvinnan att ibland motvilligt anmäla. I många av de fallen jag granskat har även polisen och åklagarna varit de skyldiga, som omvandlat saken från ”det fula omoraliska ragget” till sexualbrott med osäkra brottsrubriceringar. Låt mig då påminna dem och alla andra att även om det är motbjudande, så är det inte olagligt för en man att visa dåligt moral och man kan inte döma på moraliska grunder i juridikens värld. Det är dock något som händer alltför ofta i Sverige.

Vad som hänt mellan ishockeyspelarna och kvinnan i Tyringe kan man bara spekulera om. Men en sak är säker, nämligen att polisen 19 dagar efter gripandet fastställt att det aldrig ägde rum någon våldtäkt, och att de som talat sanning hela tiden var de anklagade. Därför försattes ishockeyspelarna på fri fot och hela förundersökningen lades ned av chefsåklagare Pernilla Åström. Männen har åkt hem till Tyskland till deras fördärvade liv. Hur ska de någonsin kunna reparera vad denna unga svenska kvinna förorsakat dem? Det finns, enligt min mening endast ett sätt att se till att detta inte fortsätter inträffa. Feministerna måste någon gång inse att den enskildes rättssäkerhet faktiskt är viktigare än deras kvinnokamp. Visst ska de få föra sin kamp – inte mig emot. Och visst måste vi ha jämställdhet i Sverige – det tycker jag till 100 procent, men ska vi på vägen till jämställdhet låsa in en massa män för sexbrott de inte begått, som i fallet med de två tyska ishockeyspelarna? Sådant motverkar feminismen istället för att gynna den och feministerna har ingenting att tjäna på sådana rättsfall. Tvärtom spekuleras det nu i tysk media om sexualbrottsdebatten är Sverige har spårat ur?

Och till sist – Hon som förstörde livet för de tyska ishockeyspelarna går fri trots sin lögn om våldtäkt. Jag avslutar med dessa ord – passa er, ni feminister som kommenterar denna artikel med fåniga argument. En kalldusch till replik undertecknad av undertecknad väntar på varje sådan kommentar – det är det minsta jag kan göra för de stackars tyska ishockeyspelarna!


Om författaren

Författare:
William Butt

Om artikeln

Publicerad: 16 sep 2003 11:49

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: