sourze.se

Inte såpa - skit i repris!

Förstår mig inte på alla dessa människor som klarar av att se såpor. Och repriserna kan ju någon stoppa där bak.

Fattar inte att det verkligen finns människor som ser på såpor. Ännu mindre dom som envist bänkar sig framför tv för att se dessa konstiga dokusåpor. De är nästan snäppet värre. Hur kan man känna och tycka att t.ex. Big Brother är roligt?

Vad jag ännu mindre fattar är dom människor som tycker att det är intressant. Intressant? Jo visst, det är jätteintressant att se storbystade fulla flickor ha sex i tv. Nämner inga namn, men ni vet vad jag menar. Har läst massor med debattartiklar om detta och det skrämmer mig när det kommer upp argument i stil med "bara inte barnen ser det så är det väl okej" eller "man behöver ju inte titta om man inte vill". Är vissa människor dumma eller? Hur kan man undgå reklamen för Big Brother, Farmen och Fame Factory när de visas överallt, jämt?

Jag fattar det inte. Om man nu så hemskt gärna vill bli känd kan man väl göra något bra. Visst, man kan ju dricka sprit i tv och sätta sitt perfekta förhållande på prov genom att knulla med andra. Det är säkert jättemånga som kommer att komma ihåg dessa människor när dom är gamla och sitter på hemmet. Jag anser att man kan göra något bra istället. Arbeta för svältande barn, jobba en dag på Bris eller hålla ett föredrag om mobbing. Vad som helst, bara det inte är i nån jävla dokusåpa.

En sak som gör allt detta såpakaos ännu värre är väl att det sedan går i repris! Det är förra säsongen som visas, det är "best of" och godbitar som vi missat. Repriser helt enkelt. Kan dom inte lägga ut skiten på nätet och så kan dom som vill titta, utan att vi normala människor störs när nyheter och dokumentärer tas bort för dessa, ursäkta uttrycket, jävla repriser.

Visst, det finns de stackare som inte har internet. Stackars dom då säger jag bara. Gå till biblioteket och låna datorn där. När ni ändå är på plats kan ni ju låna en bok också så att ni får något vettigt i skallen. Jag tycker att de människor som planerar tv-tablån kan ta dessa videorullar och stoppa upp dom någonstanns. Okej, en gång kan man vissa dessa intriger och "missförstånd", men repriserna kan vi väl få slippa?

Jag tycker att det här med såpor är skit.
Det är lika bra att slänga ut tv:n om det ska fortsätta såhär.


Om författaren

Författare:
Carin Elvhammar

Om artikeln

Publicerad: 27 jun 2003 10:23

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: