sourze.se

Igen, Jan Emanuel, vad har du gjort med de 30 miljonerna?

Tänk efter innan du fortsätter denna dialog, för jag kommer alltid att ha sista ordet, om det så ska ta mig 50 år!

Jan Emanuels socialdemokratiska retorik äcklar mig. Det är samma retorik som befäste Socialdemokraternas makt så länge att vårt land knappt kunde räddas. Vad är då socialdemokratisk retorik?
- Att vidhålla lögner/teser utan att någonsin exemplifiera eller ens antyda någon form av bevis. I det här fallet, trots att jag garanterar att jag aldrig försatt ett bolag i konkurs, fortsätter Jan Emanuel påhoppen utan någon som helst relevans, inte ens en antydan om vilka bolag han hänvisar till. Icon är fortfarande världens största oberoende internetkonsult, börsnoterat på den holländska börsen och värt 10-20 gånger mer än Jan Emanuels bolag.

- Att misskreditera motståndaren med påhopp utan grund: Jag har inte vid något tillfälle gått till personangrepp eller kommit med några beskyllningar.

Jag har ställt fyra enkla frågor, som Jan Emanuel valt att inte svara på:
1 Varför tog du ut 30 miljoner och vad har du behövt/använt dem till?
2 Hur motiverar du en vinst på 550 procent, fem hundra femtio procent!, över det normala i en bransch som syftar till att ta hand om människor som farit illa, samtidigt som de klagar över den "vård" de fått?
3 Hur kommer det sig att du utan utbildning fått alla uppdrag i konkurrens med bättre lämpade?

Inte en av dessa enkla och tydliga frågor svarar Jan Emanuel på. Inte ens på raka frågor om mutor och svågerpolitik.

Att lyfta fram andras leverans och förmåga för att dölja avsaknaden av sin egen eller sitt eget missbruk... Den förträffliga personalen, som enligt Jan Emanuel gjort det hela möjligt, kan man undra hur mycket de fick av ägandet i bolaget. På Icon gav vi bort över 30 procent av bolaget till de anställda, ett svenskt rekord. Vår första receptionist tjänade 18 miljoner!

Direkta lögner: Det är klart Jan Emanuel använder en PR-byrå, det fattar alla!
Negativ konvergens i kombination med lögn: Jag har ALDRIG jämfört behandlingshem med knarklangning eller trafficking!

Jag är uppväxt på en gård, för vad som då kallades ett hem för socialt miss anpassade ungdomar, knarkare idag. Min mamma fyllde vår gård med dessa ungdomar och jag hade dem som en del av min familj 24 timmar dygnet 365 dagar om året, från det att jag var 10 tills jag flyttade hemifrån när jag var 20 mamma drev det vidare i ytterligare tio år, så jag vet ganska mycket om behandlingshem. Jag sa att allt entreprenörskap inte var bra och hänvisade till knarklangning och trafficking som Jan Emanuel tydligen tycker är bra?!

Slutligen, att använda sin PR-byrå och sina hantlangare till att skriva kommentarer till att förankra det han säger! Sådana simpla sossepåhopp som jag fått i kommentarerna kan inte lura någon. Jag skall, utan att ha en partiapparat bakom mig, eller pengar till en PR-byrå, visa hur det går till för att lära er sossarnas retorik/taktik.

Jag kan inte påminna mig om att jag någonsin träffat Jan Emanuel, men vi är många som med ett leende kommer ihåg hans påstådda hjälteinsatser vid tsunamin i Thailand 2004. Nu är han och besöker sina partikamrater i Nordkorea och hävdar att han gör det för att göra gott. Någon undrade hur jag orkar svara på från dessa socialistiska, lögnaktiga, korrumperade påhopp på min person, och svaret är: För att jag kan! Jag är fri! Jag skiter i vad de skriver! Jag drar ner byxorna på socialisterna, lögnhalsarna och de som använder sin ställning för att korrumpera, förvränga sanningen till lögnaktig propaganda. Läs detta meddelande jag fick från en partikamrat till Jan Emanuel:

"Johan, har följt inläggen på Sourze angående Jan Emanuel. Vill bara säga ett tack för ditt raka svar på hans inlägg. Jag är partikamrat med Jan Emanuel och man slår ständigt huvudet i väggen angående hans företagsamhet. Eller, ockerverksamhet. Vi har nu äntligen i Norrtäljestyrelsen tagit detta till agendan. Har kämpat för det i flera år. Så du kan ju ana vad han tycker om mig... så återigen ett varmt och innerligt tack för din raka ärlighet.
Hälsningar..."


Det är annat än att hans hantlangare som mot betalning kallar mig avundsjuk, något jag inte en vet vad det är!

Så Jan Emanuel, det är bra, att du är hos dina vänner i Nordkorea. Tänk efter innan du fortsätter denna dialog, åtminstone om du inte ens vågar svara på om du mutat, fått uppdrag på grund av din politiska ställning och dina politiska relationer och varför och till vad du tagit ut så mycket pengar. För jag kommer alltid att ha sista ordet, om det så ska ta mig 50 år!


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 12 apr 2012 08:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: