sourze.se

Idol 2011 - Lovade mig själv att bojkotta i år, men kunde inte

Jag hade ju lovat mig själv att inte titta, men vad gör man när man inser att juryvalet innebär mer underhållning på jurysidan av bordet än på den andra!

Plötsligt börjar det dyka upp att flera av mina facebookvänner bänkar sig för Idol 2011. Själv hade jag lovat mig själv att bojkotta programet sen de lät Jay Smith fortsätta trots att han använt droger under inspelningen. Jag tycker att det absolut skickar ut fel signaler, men så har jag inte heller en egen TV-kanal att tänka på. Jag blev påmind att juryvalet var lite omaka i år och fick ge mig in på nätet för att läsa.

Måste verkligen säga att dessa TV-människor vet hur dom ska locka folk till burken för snabbt som fanken laddar jag kaffekokaren och bänkar mig framför TV:n. Ska dom ha den där dåren Alexander Bard till att komma överens med en slipad musikproducent som Pelle Lidell? Detta kan bli våldsammare än UFC. Laila Bagge Wahlgren och Anders Bagge behöver väl knappast några presentationer, vid detta laget vet de flesta att Anders Bagge, även om han försöker vara hård ibland, misslyckas totalt med detta då hans stora nalleliknande famn t o m får min fru, under dagens program att säga "Jag vill också krama Anders Bagge !" Hmmmfff.

Laila som, även om det bär mig emot att säga det, har ett varmt hjärta, som oftast hålls i styr, har övertygat mig genom programmen, att ska man vara gift med henne gäller det jäklar att vara en god make för när hon tar fram sin bitch, ja, den finns, den är äkta och gud nåde den som väcker den.

Premiären får mig nästan att kippa efter andan, en nervös tjej vid namn Maria som kommer in och sjunger en låt av Alicia Keys och helt enkelt äger. Jättebra röst och i tidigare Idol-program hade hon glidit vidare utan vidare. Hon blir lika förvånad som jag när Alexander Bard säger "Ja, du e inte ful !"

Herregud, detta är ju värre än jag trodde, får han extra gage för att säga idiotiska saker? Ja, det var som jag trodde, detta blir ett program man måste följa, är man intresserad av människors beteende i alla former då har man rattat in rätt kanal.

Olle Hammar heter en kille som kom in och tog alla med storm, och han var verkligen fantastisk, Alexander Bard tyckte givetvis att han hade det där klämkäcka emot sig, själv blev jag mest förvånad över att Herr Bard visste om att klämkäckt finns.

Sedan kom det in en tjej som hade en story, hon hade deltagit tidigare och fått nobben, nu var hon tillbaka och efter att ha fightats mor cancer så var hon frisk och bättre förberedd, dock anser jag att storyn hon bär med sig ska berättas för juryn efter att de bedömt henne, hon var inte bättre än min Maria i början, om än bra.

Andre Zuniga Asplund, ja, jag satte mig upp i min liggfåtölj för hur det än var så var detta något helt nytt för mig, den här killen är verkligen en musiker och fantastisk på att ha en egen stil, jättecool, det ska bli roligt att följa honom och se hur han kan utvecklas.

Sist men absolut inte minst så kom Moa Lignell in, hon skulle sjunga en egen låt. Detta brukar ge mig lite kalla kårar då man ofta blir svårbedömd av olika anledningar, och vad gör tjejen? Jo hon sätter igång och spelar och sjunger en sång så jädrans vacker och fantastisk att Pelle Lidell får gåshud på armarna, ja, ni läste rätt, och som han själv sa, det gör man minsann inte så lätt. Hon ägde verkligen och hon påminde lite om en tidigare deltagare med liknande frisyr Mariette, kanske. red anm.

Jag är verkligen inte klar än, för utan utan Jihde trodde jag verkligen att det skulle fattas något, men så fort Pär Lernström satte igång blev jag rättad, det är ju ingen Jihde vi ska ha, det är en Pär, och han klarade det med bravur. Sist men absolut inte minst Pärs sidekick, ja, det var min själ en färgklick det. Cecilia Fors for fram som den skådespelare hon är och fick mig att verkligen gapskratta, varför? Ja, titta själva så får ni se, hon är ju bara fantastisk, nu ska jag in och visa min fru att det finns fler en Anders Bagge som kan vara kramgoa, och nästa helg blir det verkligen IDOL i denna stuga, I am converted! Har du insett att Idol nog går nästan varje dag, Angus? red anm, igen


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 05 sep 2011 13:57

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: