sourze.se
Artikelbild

Tio guldkorn på You Tube

De här tio versionerna av annars populära låtar är inte jättekända, men oerhört bra. Vi tycker att de borde spelas mer på radio så att alla kan få höra hur bra de är. Ibland är en akustisk version bättre än originalet.

Be mine – Erik Hassle & Ellie Goulding
Det här är en cover på Robyns "Be mine", men den här versionen tycker vi är överlägset bättre än originalet. Ellies och Eriks röster matchar varandra väldigt bra.





Chris Daughtry – Poker Face
Det här är en cover på lady gagas "poker face", vi tycker att låtens text och betydelse framhävs mycket bättre i den här versionen än i Gagas.





Måns Zelmerlöw – Hope and Glory acoustic
Den här låtens originalversion sjungs av samma artist som den akustiska. Båda versionerna är bra för olika tillfällen. Originalet är kanske mer för dans eller fest, medan den här akustiska versionen är mer chill-musik.





Hide and Seek – Imogen Heap
Den här låten är ingen "akustisk version", utan det här är originalet. Den har ett oerhört speciellt sound. Dessutom kommer Jason Derulos refräng i låten "Whatcha say" från den här låten. Vi tycker att den är spännande att lyssna på eftersom den är speciell.





Apologize – Pixie Lott
Den här låten är en cover på One Republics originalversion. Vi tycker att båda versionerna är väldigt bra, men eftersom vi har hört originalet så mycket överallt så är det här en omväxling och skön stämningsmusik.





Gimme More – okänd acoustic
Den här låten är en cover på Britney Spears originalversion. Tyvärr kan vi inte hitta sångaren till den här versionen, men vi tog med den ändå för att den är så otroligt bra. Precis som i Chris Daughtrys "Poker Face", framhävs texten mycket bättre här än i originalet.





Umberella – Rihanna acoustic
Den här låtens original sjungs av samma artist som i den akustiska. Eftersom den här låten är så otroligt uttjatad och är ganska enformig, blir den akustiska versionen en bra variation.





Use Sombody – Pixie Lott acoustic
Pixie Lott har även gjort en akustisk version av den här låten som egentligen sjungs av Kings of Leon. Vi tycker att båda versionerna är bra, men vi hör inte här lika ofta. Dessutom har Pixie Lott en oerhört skön röst.





Ayo Technology – Milow
Den här låten sjungs egentligen av Justin Timberlake och 50 cent, men den här versionen har spelats mycket mer på radio och många känner inte ens till originalet. Vi tycket att originalet är mycket sämre än Milows.





Release me – Agnes acoustic
Den här låten sjungs av samma artist som originalversionen. Vi tycker att båda är bra men den här framhäver Agnes röst bättre.



Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 07 maj 2010 10:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: