sourze.se

It hurts, it hurts, it hurts!

Ja, "it hurts" när Darin sjunger sin låt "You´re out of my life". Mina tårar rinner, till min egen förvåning. Han sjunger med bra röst och äkta inlevelse. Därmed hamnar han på första plats i MIN lista tillsammans med charmige Johannes Bah Kuhnke.

När Johannes tog plats på scenen spred sig ett leende på mina läppar helt automatiskt, vilket tyder på att låten "Tonigt" passade mig. Utan att ha sett om det i tidningen, upplevde jag att det hade en viss likhet med Robbie Williams, en annan fantastisk artist. För mig var Johannes framförande av låten "Tonight" en upplevelse! Han har säkert haft nytta av sin clownbakgrund. Det var ytterligt bra framfört, enligt mig.

Däremot blev Alcazars låt en påminnelse om kvällen innan, då jag var på Folkets Hus i Årsta och bevittnade en usel poesikväll helt utan scenljus. Scenljus fanns det däremot till förbannelse på scenen när Alcazar gjorde sin låt "Headlines". Fullkomligt horribelt, hysteriskt, handviftande, för mycket strålkastare och blinkande ljus. Jag är säker på att låten utlöste epilepsianfall på vissa håll, med alla blixtrande lampor och andra onödiga attiraljer.

Getty Domain, med låten "Yeba", var en intressant nykomling, men han kom inte in i låten tillräckligt för att slå.

Artisterna har mycket hjälp av sceneffekter i år, vilket förhöjer värdet av låtarna i vissa fall. Så inte i Elin Lantos tjatiga version an "Doctor, doctor". Inte hjälpte all världens fläktar henne med den låten!

Tjejgruppen Timoteij var riktigt bra och folkliga i låten "Kom". Dessutom var tjejerna väldigt vackra, om än lite för svagröstade. Nordmanstuk.

Crucified Barbara, som framförde låten ”Heaven or Hell” hade en bra sångerska. Ett jättebra tjejrockband! Jag fick kraft att fortsätta titta på resten av programmet genom dem! Rockgruppen fick en andra chans, helt riktigt, och det fick även Alcazar.

De som vann och gick direkt till finalen i Globen direkt var Timoteij och naturligtvis Darin! Heja Darin!

Christer Björkman har med detta års omgång av Melodifestivalen lyckats med sitt projekt mycket bättre än förra året. Bra initiativ att ta dit Blue man group som spred feststämning med alla sina tilltag från scenen. Bra Christer! Mer fest ska det vara!

Dolph Lundgren och Christine Meltzer är ju för underbara i sina sketcher, Christine som Lisbeth Salander och Dolph som Björn Ranelid. Jättekul! Dolph är absolut ett "charmtroll" av stora mått. Det är Darin också!


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 23 feb 2010 12:55

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: