sourze.se

DU SOM SETT HUR JAG BER. DEL 1 av 4....

Det Är Inte Så Gott Å Vara Ensam. Men Jesus Talade Också Om Hur En Del Människor Inte Passade För Någon Partner Eller Äktenskap. ...#GOD - JUL#

Fast Jag Ändå Har Spelat Min Orkester. Var Det Alltid Ensamt Och Köra Hem I Natten. Bland Alla Lyckliga Par Som Dansat Och Funnit Kärleken Till Varandra Igen Och Kanske Också Någon Hittat En Helt Ny LivsKamrat.. Detta Har Hänt Mig i Norra Skåne. Allt Om Den Tid Jag Spelade Själv Under Åren 1989 Till 1997 och Fram Till år 2000. Det Har Jag Tänkt Å Skriva Ner i Kommande Dikter Här På Sourze Och pelargon.bloggspace.se eller pelikanus.bloggagratis.se osv... Snart Får Jag Nog En Riktig Kvinna Som Kan Älska Med Mig. Men Vem Det Är Det Vet Jag Inte Än. Varje Gång Jag Handlar Mat Så Hoppas Och Tror Jag Du Kommer Fram Till Mig Och Säger Kom Med Mig Hem Till Mig....


Om författaren

Författare:
pekanus persson

Om artikeln

Publicerad: 17 dec 2009 12:22

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: