sourze.se

Surrogatbarn Kärleksbarn!

"Oavsett vad folk tycker finns surrogatbarn redan och det kommer fortsätta att födas flera. Detta sätt att skaffa barn bara ökar, då det är lagligt nu i många länder. Svensk lagstiftning måste följa med."

Hej. Jag ville bara tala om att jag startat en tråd på Familjeliv.se och en hemsida, Länk: surrogatbarn.dinstudio.se”> surrogatbarn.dinstudio.se, för oss som valt den lite kontroversiella vägen att få barn. Jag vill på detta sätt skapa debatt då det ej finns lagar i dag som reglerar detta. Oavsett vad folk tycker finns surrogatbarn redan och det kommer fortsätta att födas flera. Detta sätt att skaffa barn bara ökar, då det är lagligt nu i många länder.

Svensk lagstiftning måste följa med. Många partier är för, några emot, men i slutänden så är driften att få skaffa barn stor, och det är en rättighet. HUR? Det ska folk skita i. Så länge man ej bryter mot lagen den som inte finns här i Sverige och så länge inte någon far illa. Det finns många seriösa firmor och byråer som gör detta, men även oseriösa. Så att reglera detta och tillåta det i Sverige vore bra, då blir chansen inte så stor att någon far illa av detta. Eller hur? När vi skaffade vårat barn åkte vi utomlands, till Ryssland. Till en mycket seriös firma.

Hör av er. Skriv till mig. Hur gick det för er när ni kom hem med erat barn? Gå in på min hemsida Länk: surrogatbarn.dinstudio.se”> surrogatbarn.dinstudio.se och följ min och min makes väg genom snåriga, byråkratiska, hycklande, fördomsfulla Sverige efter att ha varit fast i Ryssland i en månad utan att få komma hem med vår son för Svenska Ambassaden i Moskva. Vi kom hem 22 maj -09. Detta är INTE olagligt att göra. De bryter däremot mot Barnens rättigheter. Mänskliga rättigheter. Idag var lokaltidningen och intervjuade oss. Nu måste det skapas debatt!


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 04 aug 2009 12:21

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: