sourze.se

Bok-SM på Kapitel1.se

"Det är lite Robinson över det hela. Spänningen hålls vid liv till sista dagen. Någon som valt mig bland sina tre favoriter ena timmen har tydligen ändrat åsikt den andra."

Idag startar "BOK-SM" på kapitel1.se, en tävling som pågår till den 31 mars. Alla som registrerar sig får rösta på tre texter men inte på sin egen och man får ändra de tre hur mycket man vill fram till tävlingens slutdatum.

Mitt bidrag "Den brinnande kocken" har redan åkt upp och ned i rankingen, får se om det blir berg- och dalbalbana fram till slutet. Det är lite Robinson över det hela. Spänningen hålls vid liv till sista dagen. Någon som valt mig bland sina tre favoriter ena timmen har tydligen ändrat åsikt den andra. Fast det verkar åt alla håll. Något för Sourze att ta efter när det gäller Bästa jag läst-rankingen?

Gå gärna in och kolla. Aftonbladet puffar för den idag. De är med och sponsrar. Och; rösta gärna på Kocken!


Om författaren

Författare:
Sten O. Andersson

Om artikeln

Publicerad: 09 feb 2009 20:34

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: