sourze.se
Artikelbild

No sex in Dubai city

I månader har jag tålmodigt väntat på den omskrivna filmen alla kvinnor vill se, nämligen "Sex and the city - the movie".

Foto: Sex and the City: The Movie, New Line Productions, Inc. All rights reserved.

Vissa av mina kollegor har redan sett den någonstans i världen. Senast var det en av tjejerna som jag delar lägenhet med. Hon var i New Castle, England, och såg filmen på en lokal biograf. I tre dagar har hon pratat om hur bra den var.

Jag vill inget annat än rusa till biografen och njuta av 2,5 timmar av mode, män, relationer och underhållning. Men nej, nej, i Dubai blir det inget Sex in the city. Filmen kommer inte att visas i biograferna på grund av att titeln kan uppfattas som upprörande av det lokala folket och för att vissa scener är för nakna/sexuella för att spelas upp på den vita duken. Även om den skulle gå igenom den hårda censuren skulle det inte bli mycket kvar av den eventuella "And the City" filmen.

Personligen kommer jag att lösa mitt problem med att spendera en av mina utlandsvistelser med ett biobesök. Men hur ska det gå för resten av de moderna kvinnorna i Dubai, som inte jobbar som flygvärdinnor. Jag antar att plagiat-dvd-försäljaren kommer ha många fler dörrar att ringa på framöver. Jag måste erkänna att utan dvd-försäljarna, som besöker oss regelbundet med updaterade filmlistor, skulle livet i Dubai mista lite av sin glans. Och här räddar de oss igen. Tusen tack.


Om författaren

Författare:
Iva Dogic

Om artikeln

Publicerad: 12 jun 2008 15:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: