sourze.se

Cancer behöver inte betyda döden

Läkarna skakade på huvudet och befarade det värsta.
- Jag dö? Det kan du glömma, sade jag.

Det här hände mig

Jag heter Carina, bor på landet med sambo och två barn. Jag var 32 år då det hela började med ett födelsemärke på vaden som visade sej vara Malignt Melanom Hudcancer. red anm. Födelsemärket opererades bort och sen var allt frid och fröjd i sex år. Då fick jag en öm knöl på insidan av låret.
Efter provtagning fick jag veta att det var en cancertumör, en metastas i en lymfkörtel som kommit ifrån det gamla födelsemärket. Operation igen. Inte kul alls. Alla lymfkörtlar från knäet till ljumsken togs bort. Sen dröjde det cirka sex månader innan jag fick ont i ryggen. Jag gick till en kiropraktor åtskilliga gånger, i tron om att det var en sträckning i ryggen. Man vill ju inte tro att allt är cancer. Men det var det. Den gick inte att operera, så det blev strålning och ett slags cellgift som heter Temodal.

Jag var verkligen dålig. Tumören hade växt in i ett revben så det nästan var av. Skiktröntgen visade att det var förändringar på levern och i ena lungan också.


Tog hjälp av naturmedicin

Eftersom jag alltid har varit intresserad av naturmedel så dök jag in i snårskogen av mer eller mindre verksamma produkter i ett försök att själv göra något åt min situation. Men det måste jag säga, att utan hjälp av Ann, en väninna, att leta runt på Internet hade jag aldrig hittat alla bra produkter som jag äter nu. Vi lärde oss hur enormt viktigt det är att bygga upp immunförsvaret. Därför koncentrerade vi oss på att hitta produkter som sades göra det. Det blev mycket leta, läsa, lära.

Först och främst började jag dricka Mivitotal. Även stora mängder C-vitamin, MSM, Kolloidalt Silver, Björkaska och PH-Kalk slank ner. Antioxidanter är också mycket viktiga. De skyddar oss mot fria radikaler. Fria radikaler kan liknas med att släppa loss en galen elefant i ett glashus! Så mycket skada gör de i kroppen.


Frisk

Idag är jag 42 år. Det har gått tre år sedan jag var uträknad av läkarna. Allt ser bra ut, alla prover är på topp, även blodvärdet! Läkarna är förvånade över att allt har försvunnit, t.o.m. revbenet har läkt. Jag tar fortfarande Temodal var sjätte vecka, men min kropp hinner återhämta sig helt mellan medicintillfällena, vilket tydligen också är ovanligt. Tyvärr är läkarna inte intresserade av att veta vad jag har stoppat i mig för att stärka mitt immunförsvar och öka kroppens återhämtningsförmåga.


Vår personliga åsikt

Vi har ingen aning om, om det är kosttillskotten eller bara cellgiftet som har hjälpt, fast vi tycker det känns logiskt, att brist på olika vitaminer, mineraler och antioxidanter gör kroppen mycket svagare när den utsätts för stora påfrestningar. Vår personliga åsikt är, att om kroppen är i balans har sjukdomar svårare att få grepp om en. Vi önskar verkligen att traditionell och komplementärmedicin kunde samarbeta mer. Det skulle säkert hjälpa många.


Viktigt att inte ge upp

Ge inte upp, även om det ser mörkt ut för stunden. Det är viktigt att ha en stor portion livsvilja och ett jävlar anamma. Man ska inte förakta naturmedicin, många av dagens läkemedel är trots allt baserade på dem. Det är viktigt att bygga upp sitt immunförsvar så att kroppen orkar med ev behandling, men också för att hålla sig stark och motståndskraftig mot andra sjukdomar. Man måste koncentrera sig på att bli frisk, inte på att man är sjuk.
Läkarna har inte alltid rätt, hade dom haft det hade jag inte suttit här idag. Det är otroligt viktigt att aldrig ge upp! Jag behövde tro att det fanns bot därför sökte jag hjälp av naturmedicinen.


Viktigt

Viktigt att omge sig med positiva människor. Cancer är mångas största skräck, men när man är sjuk behöver man få behålla den inre energi man har, och inte ödsla den på att trösta andra. Det finns ingen i världen som orkar hålla sig själv över ytan och samtidigt måsta trösta människor i sin omgivning.


En mötesplats

Nu känner vi att vi vill skapa en mötesplats på nätet, www.immun.se där vi tillsammans kan dela med oss av våra erfarenheter kring sjukdomar och naturmedel. Samtidigt har vi där en hälsokostbutik där vi säljer immunstimulerande naturmedel och annat nyttigt. Där har vi även information om produkternas förväntade effekter och biverkningar. Allt grundat på egna och vår testpanels erfarenheter under många år. Vi hoppas med vår hemsida att kunna ge tips till alla de som vill försöka göra något åt sin egen situation.
Vi skulle bli glada av att få e-mail infoimmun.se från människor som har tagit hjälp av naturmedel vid olika sjukdomar. Dessa lägger vi då ut på vår hemsida så att alla kan ta del av dem och att få lite tips och ideer.


Våra produkter

Vi kan verkligen stå för varenda produkt vi har i shoppen och det känns så tryggt! Många av dessa produkter ligger oss lite extra varmt om hjärtat, då det känns som att de bidragit till att ge mig livet tillbaka.


Om författaren

Författare:
Carina Wallmark

Om artikeln

Publicerad: 15 jan 2008 10:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: