sourze.se

Celine Dion - inte till Sverige visade det sig

Jag uppmanar alla att vara försiktig om ni ska boka via nätet. För mig var det första och sista gången.

Min drömfavorit till artist skulle komma till Sverige enligt ett sms igår. Jag går in på www.celinedion.com klickar på "On tour" och läser "Event Céline Dion date 07/06/2008 start t.b.a, venue, Ullevi stadion Gothenburg, Sweden Price: € 345"

Jag blir så exalterad och hysterisk att jag beställer en biljett. Jag läser i all hast "We agreed on a policy of a 120 pct order guarantee for all tickets offered on this website, thus a 120 pct money cash back."

Tänkte inte mera på saken så jag klickade gladeligen på accept-knappen. En kvart senare ångrade jag mig, fråga mig inte varför, jag vet att det var dumt. Men det var som en nostalgitripp som aldrig har varit, men som nu kommer att återuppstå från mina drömmar.

Idag fick jag återigen ett mail från en god vän där det stod att ingen på Got Event i Göteborg känner till det här, ingen på EMA Telstar känner till det jag pratar om. Utan jag har helt enkelt blivit blåst på konfekten på € 345. Céline kommer inte till Sverige eller Danmark inom det närmsta levnadsåret. För min del kan hon lika gärna lägga ner. Trots att det inte är hon som har lurats så fanns informationen på hennes såkallade "egen" hemsida. Det gör mig mest upprörd.

Se upp för sajten Länk: worldticketshop.com


Om författaren

Författare:
Majsan Keller

Om artikeln

Publicerad: 12 okt 2007 00:11

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: