sourze.se

Bokrecension: "La Famiglia" av Emilio Ingrosso

"Genom boken fick jag ta del av ett stycke svensk skådespelarfamiljhistoria och det tackar jag för, men bäst av allt var att få läsa om Emilios envisa kamp för att lyckas som icke svensk och om alla shower, dansnummer och musik som han varit delaktig i."

Jag kanske är en av få som inte har intresserat mig för Christina Schollins familj eller Pernilla Wahlgren och därför är jag kanske inte färgad av medias bild av familjen.

Medias bild verkar hela tiden ha varit att familjen Schollin-Wahlgren är puttinutti och det har fått stå osagt fram tills nu!

Att bedöma Christina Schollins skådespelartalanger ligger inte heller på mina axlar. Jag har bitvis tittat på Varuhuset och Tre Kronor och de få tillfällena jag såg Christina Schollin gjorde inga stora avtryck.

Vad det gäller Pernilla Wahlgren, har jag enbart uppfattat henne som flickan med jättemunnen!

En bild minns jag dock och det var när Pernilla gifte sig med Emilio. När en av fotograferna råkade komma för nära och trampa på hennes klänning fick han en iskall blick och hade hon kunnat slå ner honom, hade hon gjort det. Det var den uppfattningen jag fick av Pernillas beteende.

Om det är den kylan och instängdheten som Pernilla praktiserat gentemot Emilio vid flera tillfällen kan jag mycket väl förstå hans känslor.

Genom boken fick jag ta del av ett stycke svensk skådespelarfamiljhistoria och det tackar jag för, men bäst av allt var att få läsa om Emilios envisa kamp för att lyckas som icke svensk och om alla shower, dansnummer och musik som han varit delaktig i.

Jag tycker att boken var mycket intressant, vackert uppbyggd, bra text, musiken komponerad för boken var också en njutning. Jag hoppas att jag i och med min beställning av den första boken med automatik får erbjudandet att köpa nummer 2 när den kommer ut.


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 27 jun 2007 15:37

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: