sourze.se

Studenten - Min revolution

300 dit, 1000 dit och vänta hit ska det 500 också. Vill du se rik ut eller ha en studentmössa som ser ut att komma från helvetet? Uppsala eller Lund? Du bestämmer!

Allt handlar om hur mycket du eller din familj har på kontot. Hemligheten ligger i pengarna, jag har hittat den felande länken!

Vi ska lägga ut 2000 spänn på studenten, men får inte ens en studentbal! Vi får snuskig mat med apelsinklyftor och de kan slänga in lite dålig musik på en bar också. WoHo! Låter nästan värt att gå på. Och flak, nej tack. Då dör jag väl, jag kommer ramla av. Bli nedputtad av de fulla klasskompisarna. Eller nerspydd, kanske till och med bli döv!

Nej, härmed bojkottar jag allt det dyra som har med studenten att göra. Jag ska inte gå på någon studentmiddag, det blir inget flak och jag ska ha en Lund ej lyx.

Jag ska sätta mig och grilla i mjukiskläder. Mitt ute i skogen kommer jag sitta, med ett grillspet i handen. Låter inte det som en mysigare idé? Om inte det, så trevligare för jag får vara med bara dem som jag vill vara med. Inget tvång att vara trevlig mot hatade klasskompisar och deras vänner. Slippa tvånget att sälja de fem biljetterna till någon det inte finns att sälja dem till.

Vitt, Allt ska vara vitt. Nej du. Jag ska vara röd, jätteröd, Och alla kommer minnas mig på studenten. Vem glömmer bort en tomat bland alla vita klänningar? Och jag ska vara lite finare än alla andra som åker på smutsiga flak. Jag ska åka cab. Det kommer bli en storskräll för mig.

Ska man komma med en egen sång också bara för att fullfölja sitt uppdrag att förstöra studenten för mina perfekta klasskompisar. Nej, det kanske är lite overkill på det, men erkänn, det hade varit kul.

Jag kommer att minnas det här för resten av mitt liv och jag som inte ens trodde att jag skulle ta studenten. Men se så det går, nu sitter jag här och planerar för en helfestlig kupp.

Alla ni som ser ner på mig, glöm det. Jag bryr mig inte längre, för jag kommer ha en bättre student än er alla!


Om författaren

Författare:
Alexandra Åslin

Om artikeln

Publicerad: 18 mar 2007 19:11

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: