sourze.se

Till Peter Örn: Tafsa inte på vår lokalradio!

Nu ska det sparas på Sveriges Radio och TV. Visst, allt kan säkert göras bättre, men tafsa inte på våra lokala radiostationer. Ta bort personal ur SVT/SR Stockholms styrelse och då främst de med skyhöga löner.

Jag bor på Tjörn och tillhör egentligen Göteborgs Radios sändningsområde, men eftersom jag tycker att radioväst producerar mycket bättre program och spelar bättre musik, lyssnar jag till 90 på dem.

Nu tycker Peter Örn, att det ska bli mer av Stockholmssända program. Varför då undrar jag? Det produceras tillräckligt mycket skräp redan från det hållet, det behövs knappast mer, snarare mindre. När det händer något i Munkedal, som med motorvägsraset, kunde inte de i Stockholm ens uttala ortnamnet. En knapp halvtimme efter att vägen rasat, satt redan västradions medarbetare i Uddevalla och informerade om vad som hade hänt, varje kvart! Om inte vi hade haft alla de fantastiskt duktiga journalisterna på radioväst, hade vi antagligen inte ens fått veta att det hade hänt, när det hände, om Stockholm bestämmer.

Herregud, alla, utom stockholmarna vet att om det händer något som inte har hänt i Stockholm, har det ju inte hänt! Jag vill härmed lägga in en stor jätteprotest mot Peter Örn och det tänkandet de framför angående lokala stationer.

Dra ner på stockholmsprogram och ge oss ute i landet det vill vi ha. Vi vill veta vad som händer där vi bor, inte där nollåttorna bor. Det som händer i Stockholm, får vi ändå reda på varje dag, på SVT och TV4: s nyhetsprogram.

Så Peter Örn, tafsa inte på våra lokala radiostationer!

Med ilskna hälsningar
från Ramona på Tjörn


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 17 feb 2007 18:47

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: