sourze.se

Ta mig - jag är billigare än Linda Skugge!

"Det är inget skämt när du skriver om din ångest över att andra har mer pengar än du. Det är ett skämt att du inte förstår hur bra du har det! Dom pengar du har skulle göra mej till miljonär!"

En kolumnist ska skriva lite underhållande, javisst! Men jag tror inte du är så medveten om hur vanliga dödliga arbetare har det! Har du tappat bort verkligheten som majoriteten av oss lever i?

Det är inget skämt när du skriver om din ångest över att andra har mer pengar än du. Det är ett skämt att du inte förstår hur bra du har det! Dom pengar du har skulle göra mej till miljonär! Dom kläder du kastar i soporna kan du skicka hit dom? Du lever i en lyxvärld jämfört med sjuksyrror och receptionister! Att bara kunna ha tillfället att skriva nått för nån tidning och få några extra tusenlappar, det är en dröm för många.

Läste att du tjänar lika mycket på en månad som jag tjänar på 4-5 månader. Du har det väl förunnat så jag tycker du tullar på fel ämne eller åtmindstonde från fel utgångspunkt, för din utgångspunt är ett drömläge för många!
När du suckar så blir det till ett hån för andra som har det så mycket sämre än du. Inse att du har det bättre än snittet!

Expressen, ge mej ett ämne eller en kolumn och jag skriver varje vecka för er, halva priset vad ni betalar Linda!

Länk: expressen.se


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 23 jan 2007 23:16

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: