sourze.se

Vem skyddar våra söner?

Genom att skuldbelägga män anser sig politikerna "värna" om kvinnor. Trots negativa resultat blir svaren alltid: "Mer feminism!" Mot symptomen! Men vem bryr sig om männen? Eller om pojkarna?

Inga flickor föds av män. Alla pojkar föds av kvinnor. Konsekvenserna är sociala, psykologiska och sexuella. Mammor pratar mer och mjukare med flick- än med pojkbebisar. Aaron Kipnis De flesta pojkar chefas i många år av mammor, det motsatta könet. Hela skolan domineras av kvinnor, skolmöten av mammor. Pojkarna får sämre betyg, trots ibland likvärdiga resultat. Men budskapet är att "flickorna har problem, och pojkarna är problemet".
Ingen undervisning är dock mer påtaglig än medias budskap, som t.ex. kvällspressens löpsedlar. "Så vill svenska kvinnor ha sex" läser barnen. Aldrig någonsin: "Så vill svenska män bli älskade!" I affären kan pojkarna se de nakna kvinnobilderna. Varje tonårspojke kan köpa hem bilderna själv, och stödja kvinnornas ekonomi, de som tackat ja till detta. Vem tar ansvar för de frivilligt nakna kvinnorna, om de som det sägs, påverkar hans "kvinnobild" negativt? Är felet då hans?

I puberteten väljer flickorna äldre pojkar. För deras manliga klasskamrater finns sexbilder och -filmer. Och lättklädda tjejer på stan som spelar ut sina kroppar och "platoniska sexualitet", mot hungriga killar. OM nu H&M-affischer är anstötliga, är då halvnakna tjejer på stan helt oförargliga? Ändå benämns tjejerna då som sexobjekt, medan pojkarna och manssamhället blir skuldobjektet! Tjejer som själva väljer graden av utmaning, är de inte snarare självvalda sexsubjekt? Men aldrig någonsin skuldobjekt väl? Tvingar någon flickorna att klä sig sexigt? Pappor anklagas för att vaka över sina döttrars dygd. Då är det väl inte papporna som köper minimala kjolar eller stringtrosor till sina döttrar? Är det mammorna, efter tjat från flickorna, vilka ständigt ser och läser om kläder, smink och massor med sex i feministiska tjejtidningar? Så vems är ansvaret när/om tjejer förvandlas till sexobjekt, eller sexsubjekt?

Om en femtonårig pojke förförs av en smittad fullkomligt legal prostituerad, som är ute efter hans pengar? Menar lagen då att HAN är kriminell!? Medan inga som helst juridiska krav eller kontroller riktas mot henne! Om hon smittar, om hon langar, om hon lurar både staten och männen på pengar! Vem tar ansvaret? Gör hon själv det, horan, eller övertar staten annars ansvaret? Ni som trots juridiskt och folkligt motstånd införde den feministiska sexköpslagen! Tar ni något ansvar för att de prostituerade försvinner från gatan eller krogen och får den vård ni yrade om? Måste vi föräldrar informera eller vakta hela tiden! Förklara att "hon alltid får", men aldrig han?

Har pojkar rätt att gå på gatan eller krogen, utan att antastas av "legala" prostituerade, som väl känner till unga pojkars biologiska behov!? Vad gör feminismen för att hålla rent framför egen dörr? För att förhindra att ett antal skolflickor kan ta steget ut på gatan? Nu när inga juridiska eller moraliska pekpinnar längre tillåts hindra tjejer från att fördärva sig själva och andra "för det är männens fel"! Tänker feministerna jobba för att få bort småhororna? Eller MÅSTE alla hororna kanske få vara kvar, just för att sätta dit "alla dessa torskar"!? Så att feminismen ständigt har tillgång till manliga skuldobjekt att moralisera över? Ni som skryter med att ni är feminister för kvinnans skull, och för barnens! Och journalister och politiker! Vad tar ni själva för ansvar för flickorna och för pojkarnas uppkomna kvinnobild, vilken ni så gärna slår ner på?

Feministpropaganda i namn av "jämställdhet" i skolan! "Män är överordnade, förtryckare!" Så kallat "feministiskt självförsvar" i skolan för alla tjejer? Är tjejer helt oskyldiga, nu när även flickors kriminalitet och oprovocerade våld ökar? Vem i skolan ser till skyddet för de oftast drabbade, pojkarna, våra söner? Deras självförsvar mot fysiskt våld? Eller är pojkarnas roll även här att bara ställa upp som skuldobjekt? Och vem lär pojkarna i skolan att försvara sig mot feministiska angrepp på manlig integritet och värdighet? Vad är pojkarnas egen jämställdhet värd, i empati och i lektionstid? Tydligen inte ett skvatt! Skapar man förståelse och harmoni mellan könen på det sättet? Eller medverkar man till ett "hora-bög"- klimat? Vem tar ansvaret när feministpropagandan i skolan generaliserar om pojkar och män som våldsmän och förtryckare? Och för att det lärs ut feministiskt våld, "för flickor, mot pojkar"?

Är inte båda könen på sitt sätt med att skapa förutsättningar för problem beträffande sex eller våld? Sexbrott som drabbar kvinnor uppmärksammas, till skillnad från våld mot män. Är det verkligen "jämställt" att fokusera på våld mot kvinnor endast? Och kan man lösa detta helt separat och samtidigt negligera allt våld mot män? Utländska studier visar att kvinnors våld mot män kan vara ungefär lika vanligt! Och att kvinnor använder mer tillhyggen! Lerner DN Att det kan vara lika vanligt att mammor slår sina barn, att incest i släkten i minst 1/3 av fallen utförs av kvinnor.
Varför spreds lögnen om att unga kvinnors vanligaste dödsorsak i Europa var genom manligt våld? KUG, DN-03, m.fl. För att uppnå största antalet skyldiga män, så är feminismen och dess megafoner beredda att sprida en uppenbar lögn om ett gigantiskt antal lidande kvinnor! Är det inte ett väl högt pris för att skapa feministiska myter! Och hur mycket pengar har Roks fått, trots sina skandalösa och ovetenskapliga metoder, avslöjade av "Könskriget"? "Män är djur", stämplade som statiska monster som ej kan förändras av behandling! Vem tar ansvar för detta, att problemen med Roks följs upp eller stoppas? Ingen verkar det som!

Historiskt sett har kvinnan krävt att få bli försvarad, och att mannen därför måste lära sig våld. Tar feministpropagandan någonsin upp sådant? I alla tider och i de flesta länder har männen gjort värnplikt. Lärt sig döda bröder och att själva dö, i försvaret av kvinnor och barn, och i konkurrensen om tillgångar. Så tvingas unga pojkar lära sig dödligt våld, men halkar efter i annan kunskap. De förlorar i tid och om studieplatser i dagens könskonkurrens Hufvudstadbladet, Finland. Medan pojkarna kryper i leran för fickpengar, kan flickorna studera, eller jobba utomlands. Eller träffa en färdigutbildad man med lönekonto. De flesta kvinnor träffar tidigare en fast partner eller gifter sig, och helst med äldre män. Oftast uppnår alltså unga kvinnor snabbt och flera år tidigare en högre standard än jämnåriga män! Är sådant helt ointressant för en verkligt jämställd debatt och politik?
Varför sjabblas frågan om könsneutral värnplikt ständigt bort? Varför inte låta killar och tjejer genast efter skoltiden som unga vuxna få göra civilplikt, och/eller lära att försvara sig och varandra tillsammans? Istället för att ha en enkönad värnplikt, och ett mansdiskriminerande "feministiskt självförsvar" på skoltid? "Feministiskt" f.ö., vad har det med saken att göra?

Hur påverkar kvinnor män, och flickor pojkar, hur dessa tänker och agerar? Varför beaktas detta inte i en tid när man vill synliggöra kvinnors betydelse? Varför är de flesta i utanförskap män, utslagna eller psykiskt sjuka, utslängda på gatan? Eller kriminella män, söndervårdade på kåken? Varför har just de hamnat där, och vad görs för att hela dem? Vad gör feminismen, med flera åt detta? Jo de använder allt detta för sina könsantagonistiska syften, vilket fungerar eftersom män sällan är "drabbade", till skillnad från kvinnor!
Unga män är de som oftast dör i olyckor och självmord. Omskärelse av pojkar skapar medicinska problem SR, men är legalt. Och varför görs det aldrig kampanjer mot prostatacancer, som är ungefär lika vanlig och lika dödlig som bröstcancer? OCH SÅ VIDARE!

Så vad har vi för slags svensk "jämställdhet"? Och vad har ni för större anledning att klaga, feministkvinnor? Eller för att skryta för den delen, om kvinnomakt och matriarkat!* Men i Sverige finns det fortfarande bara en etablerad syn på könen, den som förhindrar en verkligt öppen debatt och en någorlunda objektiv sanning. "Den överordnade normen" i debatt och politik idag, kan detta då möjligen vara den politiskt korrekta feminismen själv?
Erkänn även mannens rätt till jämställdhet, eller ordna annars er förljugna s.k. "jämställdhet" själva, feminister! Det må vara svårt nog för er, men det torde ändå vara lättare att ändra på sig själv än på halva Sveriges befolkning!

Till er alla, "Jämställdhetspolitikens/debattens" skenheliga riddare och gentlemän med riksdagspolitikerna och riksmedia i spetsen, i kamp mot det egna "patriarkatet"! Ni som säljer ut era bröder mot politisk makt! Ni som säljer lösnummer genom extremfeministisk känsloporr! Med feministiska kolumnisters sexistiska lögner, överdrifter, undanflykter! Vad pratar ni om i era media och partimanifest? "Lika rättigheter och möjligheter för kvinnor och män", "jämställdhet"? VA? Med all er vinklade könspolitik och helt dominerande särintresse för kvinnor! Medan dagens feministkvinnor ljudligt marscherar fram i hårdklackade stövlar, hasar manliga chefredaktörer och partiledare omkring i filttofflor! Ingen nämnd och ingen glömd!

Hur skyddar vi våra döttrar, och våra söner? Är faran endast män, och varför då? Eller hur är det med kvinnors krav och påverkan? Hur mår män av ständig och aggressiv feminism, av ensidig skuldbeläggning, av politisk brutalisering? Och hur påverkas pojkar, av mammamakt och kvinnonormer, av ständigt närvarande fjortisfeminism och flickfascism? Spelar flickor och kvinnor ingen roll för hur pojkars och mäns problem uppstår, utan det är bara motsatsen som gäller? Tänker ni ta något ansvar och initiativ till förändring, ni som har tagit patent på "jämställdheten", feminister, media, och politiker? Tänker ni någonsin verka för sann jämställdhet, på båda könens villkor, för båda könens bästa?

* "Makt och kvinnor hör ihop. Jag blir lätt chef eller ordförande…där Jämtland är det matriarkatet som gäller…Min utgångspunkt är att män inte kan fatta beslut. Det är lätt att vara chef över män." AnnBritt Grünewald. F.d. fängelsechef !, "DN gratulerar" 10.11.06.


Om författaren

Författare:
Joakim Steneberg

Om artikeln

Publicerad: 15 nov 2006 10:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: