sourze.se

Kastrera pappor som inte betalar

Ursäkta mig svenskfödda svenska män, men nu kommer jag att ge er en riktigt känga och ni får inte ens våga kalla mig för omvänd rasist för det är jag definitivt inte!

Det finns en sak som jag och praktiskt taget varje invandrade man i detta avlånga land inte begriper om er, nämligen hur ni kan sköta er familjepolitik på ett så fruktansvärt uruselt sätt! Jag syftar på svenska frånskilda pappornas dåliga betalningsmoral vad det gäller underhåll för deras barn. Aftonbladet avslöjade häromdagen att svenska pappor har smitit undan 3,4 miljarder kronor i uteblivna underhållsbetalningar! Ni är förbannat duktiga på att sätta barn till världen, men ni visar ingen som helst hänsyn till dem. Ni är fega, bortskämda av staten som ingriper genom Försäkringskassan och tar ansvaret åt er, och ni förtjänar bara en sak: att kastreras så ni inte får chansen att göra fler barn!

Nu menar jag inte att hela den svenska manliga befolkningen beter sig så, men siffrorna visar att det är alltför många som gör det. Ursäkta mig om jag är dum i huvudet, men som man har jag väldigt svårt att begripa varför så många svenska män skiter i deras ungar. Okej - kanske man har bråkat med f.d. hustrun/sambon och man orkar inte hålla på tjafsa med henne, men herregud det är ju DITT BARN och du har ett moralisk ansvar.

Jag vill upprepa att ingen får kalla mig för omvänd rasist bara för att jag kastar skit på svenskfödda männen. De som struntar i sina ungar förtjänar det. Vi invandrare har en helt annan familjepolitik och det är kanske dags för er svenskfödda att ta lärdom av oss. Vi kan t.ex. inte tänka oss att strunta i våra familjemedlemmar. Vi kan inte heller t ex tänka oss att skicka iväg våra äldre till tråkiga åldersomshem som ni gör. Vi tar hand om våra gamla precis som vi tar hand om våra barn.

Jag minns ett fall för några år sedan där jag inom min bekantskapskrets kom i kontakt med en ensamstående mamma vars son längtade efter sin pappa. Jag blev så berörd av detta att jag tog saken i egna händer och tog kontakt med pappan som jag också kände, för att försöka tala honom tillrätta. Men gissa vad han sade? "Jag skiter en den där ungen - jag vill inte ha med hennemamman att göra". När jag då påpekade för honom att han faktiskt varit delaktigt i skapandet av barnet var det som om jag snackade med en vägg. Han var känslokall och oberörd av att denne lille 8 årige grabb längtade efter honom! Jag kände för att spy!

Jag vet inte vad detta beror på och varför så många män i Sverige skiter i sina barn. Svenskar är inte ett särskilt känslokallt folk. Snarare tvärtom är svenskar ett ganska omtänksamt folk, så varför blir det så här? Min egen teori är att problemet grundar sig i den svenska socialdemokratiska familjepolitikens utveckling under de senaste tre decennier. På 60- och 70-talen tyckte man i Sverige att man var så förbannad häftig med den sexuella revolutionen och man gjorde det lätt för folk att skiljas. När ett par inom den svenska kulturen tröttnade på varandra var det så himla lätt för dem att skiljas så att någon annan lösning fanns inte ens att diskutera. Vid familjkonflikter är ni svenskfödda ganska dåliga på att ta tag i saker och ting. Ni sticker era huvuden i sanden som strutsar och ni orkar inte ens leta efter vägar att reparerar ett förhållande utan hux flux skiljer ni er och då blir det barnen som lider på grund av er oförmåga att komma överens. Givetvis kan man inte hålla ihop om kärleken tar slut, men i många fall i Sverige tar man inte äktenskapet på samma allvar som exempelvis många av oss invandrare gör inom våra kulturer. Okej - jag accepterar att man måste skiljas om äktenskapet eller samboförhållanden inte fungerar, men jag accepterar INTE att mannen då sticker i väg och skaffar fler barn med en ny kvinna medan hans barn från första förhållandet struntas i. Det är som om ni tycks kunna vara iskalla och bara stänga dörren till era tidigare liv och allt som har med det att göra. Ni lämnar era f.d. tjejer att ta hand om barnen i 18 års tid. Ofta är de låsta och kan knappast få utrymme för ett normalt liv då de tvingas ensamt bär ansvaret för barnen.

Nu oroar sig Socialstyrelsen över att alltför många män struntar i sina underhållsplikter och att det kostar skattebetalaren så många miljarder. Jag kan bara säga en sak: ni svenskfödda svenska män som tillhör denna kategori jag skriver om är inte riktiga karlar utan ni är skitstövlar. Era f.dettingar tar på sig ansvaret som ni bör dela. Dessa ensamstående kvinnor förtjänar beröm. Vad ni förtjänar är, som sagt, att bli kastrerad så att ni inte fortsätter härja med era spermer och skapar flera barn som ni tänker överge!

Och för tredje och sista gången upprepar jag - kalla mig inte för omvänd rasist. Det här handlar inte om en förakt mot svenskfödda. Det handlar om en förakt mot svenskfödda MÄN som belastar oss andra med notan för deras barns underhåll. Det handlar om en invandrare man som tar den svenske mannen i kragen och säger "Var en man och ta ditt jävla ansvar!"


Om författaren

Författare:
William Butt

Om artikeln

Publicerad: 07 feb 2005 14:06

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: