sourze.se
Artikelbild

Morgan sviker missbrukarna och de psyksjuka!

Våra politiker kan sitta där de sitter med sina feta löner i fyra år med löften som inte hålls och får nya chanser hela tiden genom att utreda varför samma löften inte hålls.

Jag satt och tänkte idag, om hur lite politiker måste tänka på hur de själva beter sig. Nu tänker jag på hur Morgan Johansson lovade att man skulle bygga ut missbrukar- och psykvården. Men det var ett löfte som de flesta andra politiker ger, bara tomma ord. Och av löften och tomma ord blir man inte friskare eller drogfri.

Samtidigt som dessa tomma löften kommer ur olika politikers munnar hela tiden, så får dessa utsatta grupper ingen hjälp ekonomiskt eller med tak över huvudet garantin om de inte håller ett löfte i sin tur att komma på avtalad tid till socialtjänsten. Våra politiker kan sitta där de sitter med sina feta löner i fyra år med löften som inte heller hålls, men det är en stor skillnad, för de får nya chanser hela tiden genom att utreda varför samma löften inte hålls. Men den möjligheten har inte de utsatta människorna.

Den stora skillnaden är att politikerna har ett hem med värme och mat att gå till. Men för de utsatta kan det vara en fråga om liv eller död.

Jag lovar att vi inte glömmer lika fort som ni gör!


Om författaren

Författare:
Rolf Nilsson

Om artikeln

Publicerad: 01 apr 2004 11:16

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: