sourze.se

Hur kommer det sig?

Det finns inget som är för litet eller trivialt att fundera över. Kom ihåg att den blinde kan inte se förrän hans öron är ordentligt vaxade.

Varför anses hår vara vackert när det sittet fast på en kvinnas huvudsvål, men riktigt äckligt när ett av stråna lossnat och ligger simmandes i fonduegrytan?

Hur kommer det sig att det hoppar så många grodor ur en del underbart vackra kvinnors munnar? Är det för att dom små slemmiga liven äntligen hittat utgången från den tomma övervåning dom ockuperat?

Varför är det så många fartbulor på gatorna? Inte nog med att det är svårt att ratta med en hand, men dessa jävla gupp gör ju dessutom att man slår framtänderna i ölflaskan hela tiden.

Hur kommer det sig att Ericsson inte satsar på plånbokstillverkning? Topptjänstemännens bonusyrkande tyder ju på att dom verkligen vet vilka svåra kval det innebär att ha hål i, och på, börsen.

Varför kom jag inte bättre än trea i distriktsmästerskapen - den tiden jag simtävlade - när jag en gång slog miljoner spermier på min väg mot kaklet?

Hur kommer det sig att Runar fortfarande anser sig vara en Herrens tolkare och sann apostel, när han brutit ett heligt löfte? Minns jag inte fel så lovade han Gud att han skulle vara äktad med Carola till döden skiljde dom åt. Eller kanske är det så att Runar i själva verket är en avliden gengångare? Hans andedräkt är tillräckligt unken.

Varför har jag ett stort staket som omgärdar mitt hus, när gräset sägs vara grönare på andra sidan?


Om författaren

Författare:
Lena Vikberg

Om artikeln

Publicerad: 05 aug 2002 09:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: