sourze.se

Vem fan vill inte bli miljonär?

Bengt Magnusson fördummar svenska folket. Finns det någon som säger nej till frågan?

Frågan lyder: VILL DU BLI MILJONÄR?

a Ja
b Nej
c Ibland
d Vet inte

Bengt Magnusson och TV4 tror att vi är dumma i huvudet. Är det ditt slutgiltiga svar? Ja, fattar du trögt, det är klart att det är mitt slutgiltiga svar, driver du med mig? Klart som fan att jag vill bli miljonär.

Okej, det finns vissa som hade tackat nej till att ha pengar i överflöd. Hinduer, idioter, Tomas Di Leva men det är bara ett fåtal.

Jag väljer att använda en av mina säkerhetslinor, jag vill fråga publiken: Ett rungade bifall på alternativ a.

JA!

Hycklare finns det gott om. Löjliga nej-sägare som påstår att pengar inte är allt. Pengar är inte allt, men väldigt väldigt mycket. Det finns saker som du kan göra med penger som du inte hade kunnat drömma om annars. Pengar ger valfrihet, valfrihet är lika med frihet. Frihet gör oss till människor. Ja, jag vill vara så jävla mycket människa jag kan vara med en 10 miljoner i näven. Ja, jag vill bli miljonär.

Jag väljer att ringa en kompis.

Bengt: Hej det är Bengt Magnusson från "Vem vill bli miljonär", Navid behöver din hjälp.
Navid: Hej, det är Navid. Här kommer frågan. Vill jag bli miljonär. Alternativen är...
Kompisen: Är du helt dum i huvudet. Ja för fan.
Navid: Tack. Jag väljer att följa min väns råd. Jag säger alternativ a.

På TV4 kör idiotprogrammet "Vem vill bli miljonär" igång igen. Frågan kommmer att ställas innan, under och efter varje programmet för att påpeka hur dumma Bengt Magnusson och hans gäng tycker att vi är.

- Är det ditt slutgiltiga svar?
- Ja! Jag vill bli miljonär.
- Säkert?
- JAAAA!
- Är det ditt slutgiltiga säkert?
- JAAAAAA!


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 06 mar 2002 14:59

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: