sourze.se

Berusade reflektioner

Nu ska jag försöka mig på något jag inte gjort tidigare, att skriva en artikel en fredag-natt med alkohol fortfarande droppande i blodet.

Frihet under ansvar. Det är väl så man säger. Det första är något underbart, det andra är inte alltid lika kul, men ack så förbannat viktigt. En reflektion man får efter att ha städat upp efter att ett gäng kompisar varit hemma hos en och festat upp hela ens spritlager.

Skulle vi ha en lite liberalare alkoholpolitik och en lite sundare spritkultur så skulle man slippa hemmafester som dessa och kunna gå ut på krogen men ack vad vi är inskränkta på det området i Sverige.

Apropå alkohol och alkoholister. Christer P. har ju varit på tapeten i veckan och det har ju både varit för och emot här på Sourze om det nu var han som begick det eller inte. Visserligen så ter det sig ytterst otroligt att en laserpackad alkoholist klarar av att skjuta våran stadsminister men visst finns det starka skäl att tro på just Petterson.

Länken med bombmannen är ju faktiskt en av de mest troliga motiven som lagts fram till dags datum. Bombmannen är ju en sorlig historia i sig om avsaknaden av det först nämnda i denna artikel och myndighetsövergrepp. Men det får bli en senare artikel.

I veckan var jag för övrigt på rave fest. Jag är en sådan där konstig människa som gillar techno musik och dansa hela natten och som automatiskt blir tagen för knarkare av rejv-kommisionen, ännu ett bra exempel på misslyckat svensk politik och myndighetsövergrepp. Låt mig dansa bäst jag vill! Sluta reglera mig!

Nähh, nu är det dags för mig att sova för att vakna upp till en bakfylla. Och fan, nu är höstlovet slut också.

Håll till godo!


Om författaren

Författare:
Daniel Somos

Om artikeln

Publicerad: 04 nov 2001 12:57

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: