sourze.se

Äntligen vågade jag pierca tungan!

Jag hade gått i flera år och velat pierca min tunga, men det blev aldrig av. I måndags så gjorde jag det.

Jag hade tjatat på min mamma hur länge som helst om att jag ville pierca tungan, men jag fick inte pågrund av att jag hade piercat min navel och fått en infektion.

Men i måndags fick jag äntligen! Jag gick till Saturn Return i Gamla Stan. Det gick snabbt och gjorde inte speciellt ont men det blödde ganska mycket. Det gör mer ont nu efteråt men det går snart över.

Läkningstiden är på ungefär sex veckor och har man otur så kan man få infektion som kan leda till att tungan ruttnar och liknande saker, det är vad jag har hört i alla fall.
Jag hoppas verkligen att det inte händer mig.

Jag känner mig väldigt stolt över att jag har vågat.
Det är jobbigt att inte kunna prata ordentligt och att inte kunna äta men vill man vara fin så får man lida pin.
Anledningen till att mitt bidrag tillhör kategorin kultur är att hela piercing-grejen härstammar från afrikas infödingars kultur.Där har man piercat sig sen en lång tid tillbaka.Anledningen till konst är att det är en slags konst med att utsmycka sig själv.


Om författaren

Författare:
Mikaelah Hansen

Om artikeln

Publicerad: 04 jan 2001 17:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: