sourze.se

Sourze fasar ut forumkommentarer

Efter tolv år börjar nu även Sourze fasa ut forumkommentarer på sidan. Möjligheten till anonyma kommentarer skapar ofta en plats för ett fåtal att ge uttryck för arrogans och spridande av tråkig stämning och osaklig diskussion.

I många år har vi på Sourze haft en vision av att tillåta anonyma kommentarer på sidan, men vi har samtidigt noterat att forumet till stor del upptas av ett fåtal personer, som dessutom med en ofta arrogant ton har skrämt bort andra från att skriva på Sourze.

Under det senaste året har vi arbetat på att uppgradera tekniken bakom Sourze.se och vi har i och med det haft anledning att ompröva bevarandet av forumet så som det är idag på Sourze. Ett beslut vi har fattat är att inte längre ha anonyma kommentarer i direkt aslutning till artiklar utan där bara tillåta kommentarer via Facebook.

Inför den kommande flytten av Sourze, till den nya tekniska sk plattformen, har vi nu beslutat att redan nu börja fasa ut anonyma kommentarer. Forumet kommer finnas kvar men fristående och vi kommer vara extra uppmärksamma på tonen där och sträva efter en saklig debatt. Vi kommer vara väsentligt mindre toleranta än hittills med uppenbar arrogans och med nedvärderande och förminskande kommenterarer.


Om författaren

Författare:
Carl Olof Schlyter

Om artikeln

Publicerad: 06 maj 2013 12:29

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: