sourze.se
Artikelbild

SvD - sent ska syndaren vakna

Öppet brev till Svenska Dagbladet, som har tagit upp vaccinskandalen igen. Det är väl bra. Synd bara att de dröjde så länge med att börja.

Öppet brev till Svenska Dagbladet.


Nu har minst 155 barn i Sverige drabbats av narkolepsi på grund av att farmamaffians lobbyister lyckades med sin utpressning mot okunniga och naiva politiker. Journalisterna kunde däremot lätt ha informerat sig om den största svindeln i medicinhistorien redan vid dess storståtliga sjösättning, garanterad ansvarsfrihet och immunitet mot åtal för vaccintillverkarna klubbad innan kampanjen brakade lös på allvar.

Redan den 25 juli 2009 skrev jag till er och till läkarsällskapet, socialstyrelsen med flera och larmade om detta fullständigt kriminella beslut av USA:s hälsomyndigheter. Den 10 maj 2010 publicerades min artikel Svininfluensa, jäv och miljardvinster i nättidningen Sourze.

Sven Britton och andra läkare - inte många, ser man tyvärr - ställde sig starkt kritiska redan från början. Men saken gällde ju enligt de högt uppsatta tjänstemännen inte längre hälsa utan "ekonomi" läs: korruption.

Nu har jag några frågor:

Finns det några planer på att söka ställa ansvariga politiker och tjänstemän, det vill säga främst Maria Larsson, Anders Tegnell och Johan Carlson, inför rätta för deras totala brist på läkaretik och sunt förnuft, och för deras följsamma bockande för helt andra intressen än medborgarnas?

Det är om vår hälsa de ska värna, inte om några aktieportföljer. Och de kan inte gömma sig bakom sin okunnighet, för jag antar att åtminstone två av de tre är läkare - eller?

Tänker SvD driva den här frågan vidare eller låta den självdö?

Barn som somnar precis när som helst gör kanske inte så mycket väsen av sig, och höga vederbörande blir säkert uppbragta om ni skulle yrka på något så radikalt som att pröva deras agerande i domstol. För att inte tala om hur nervösa deras uppdragsgivare skulle bli.

Är det proffsigare journalistik att prata i efterhand om vad som gjordes fel än att stämma i bäcken och slå larm när man ser de första tecknen på vad som är i görningen; en blåsning av astronomiska proportioner och ett ohyggligt experiment med hela folk som ovetande försökskaniner?

Där har ni missat grovt.

Men katastrofer som undviks är ju inga större nyheter att orda om. Är det så det är i "median"? Looking at the bottom line?

Ser fram emot ert svar.


Om författaren

Författare:
Hans Berggren

Om artikeln

Publicerad: 04 apr 2013 06:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: