sourze.se
Artikelbild

Viktigt att Romney vinner

Med Romneys ekonomiska politik så kommer USA snart att krascha, och det är precis vad alla gamla USA-hatare ser fram emot.

Nu kommer det äntligen positiva nyheter från USA. Mitt Romney ser ut att kunna vinna presidentvalet i november. Det skulle verkligen innebära en nytändning i amerikansk politik efter det lågvatten som rått under Obama. Det var längesedan USA hade en så misslyckad president. Hans tal under debatten var bara svammel. Han saknade helt förmåga att sammanfatta sin politik. Kan man inte göra det på åtta andetag så är man värdelös som talare och politiker. Några bevingade ord kom han aldrig med. Det där med "Change" kan ju en femåring hitta på.

Obama har hela tiden velat om det mesta och några bestämda åsikter har han aldrig haft. Men nu på slutet kom han med det idiotiska förslaget att höja skatten för de rika. Helt otroligt att han kunde vara så korkad. Har han möjligen träffat Jonas Sjöstedt? Nej, sänkta skatter är vad man vill ha i USA! Att från presidentens och Kongressens sida försöka göra nåt för alla låginkomsttagare och arbetslösa är helt bortkastat. De får ju alltid hjälp av Kyrkan som längtar efter att få ställa upp. Utan den insatsen skulle livet för Kyrkans hjälparbetare vara helt meningslös. Internationellt har Obama varit en katastrof. USA:s president har ju sedan urminnes tider varit medelpunkten i världspolitiken. De senaste fyra åren har det mest varit kaos och inte mycket positivt har hänt för att göra världen säkrare.

Nu ska man inte inbilla sig att USA går mot strålande tider med Romney vid rodret. Tvärtom! Med hans ekonomiska politik så kommer landet snart att krascha. Och det är precis vad alla gamla USA-hatare från 60-talet ser fram emot. Har man en så korkad syn på staten, kapitalet och välfärd så finns det inget hopp för en positiv utveckling. Att välja Obama för ytterligare fyra år vore bara att skjuta på kraschen. Och det är ju onödigt. Därför är det oerhört viktigt att Romney vinner.Om författaren

Författare:
Lennart Karlsson

Om artikeln

Publicerad: 05 okt 2012 13:07

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: