sourze.se

Det nya arbetarpartiet M står för arbete utan löner

"Facken bryr sig inte över huvud taget, för om de skulle ha den minsta kunskap om vad som är på gång skulle Sverige stå still. Men man vågar inte, eller så har man blivit köpt av den maffia som styr landet."

Jag skulle vilja säga att det är näst intill omöjligt att vara gräsrot idag, det är inget värt för dagens politiker. De ser oss inte ens. Vad politiker ser är konsulter, missvisande statistik och sina tankesmedjor. De umgås med folk i sina egna kretsar, vilka inte vill Sveriges väl. Och folket anser de vara totalt överflödigt i allt annat än att de ska tjäna pengar åt kapitalisterna.

Jag ser med denna regering ett system i framtiden där statens och kommunernas funktioner kommer att drivas av företagare. Där företagsledare kommer att styra Sverige efter hur mycket de har i vinst i det egna bolaget. Detta är en framtidsvision som vi har sett i ett antal science fiction-filmer så som Robocop, Total Recall, Outpost med flera.

Politiker i dag har en agenda utåt mot folket och en intern agenda som ingen får veta något om. Man duperar folket till att vinna röster bara. Det nya arbetarpartiet Moderaterna står för arbete utan löner men det är det ingen som säger något om. På grund av det har vi en faktisk arbetslöshet på 9 procent i Sverige. Och så stoltserar man med att sjukskrivningarna går ned! Nej det är bara det att folk inte finns kvar i sjukförsäkringssystemet, de är nollade eller helt utförsäkrade och tvungna att gå till soc för att kunna leva.

Så vad jag kan se är något av en etnisk rensning i Sverige typ den vi såg i Nazityskland 39 - 45. Det är bara det att regeringen sköter detta på ett sätt så att inga misstankar ska spridas till folket här eller i andra länder. I Nazityskland försökte man med forskares och medias hjälp påvisa att massmord av psykiskt sjuka var en human handling, se SVT-doumentären "Att marknadsföra massmord" och detta är vad vår regering håller på med i dag. Visserligen inte med samma metoder som man hade då, men professorer och media spelar en stor roll i Alliansens omänskliga beteende mot folket. Men i det långa loppet så är det samma sak och man kommer till samma resultat eftersom man nu vill skära ned på möjligheterna för folk att få socialbidrag. Folk kommer att svälta ihjäl om de inte tar sitt eget liv först.

Vi kan inte ha det på detta viset. Svensken i gemen, som har ett arbete, tror sig veta att detta inte kommer att hända dem. Men jag kan upplysa om att alla kan bli sjuka eller skadade i en trafikolycka till exempel, och därigenom hamna i denna soppa. Folk kan även bli arbetslösa på grund av att företag går dåligt titta bara på SAAB och vips så sitter de där. Politikerna skiter högaktningsfullt i er och ni får klara er själva.

Jag är så trött på den blåögda Svenskens egoistiska handlande. Jag är så trött på alla ord som skrivs överallt samtidigt som att ingen handlar. Facken bryr sig inte över huvud taget, för om de skulle ha den minsta kunskap om vad som är på gång skulle Sverige stå still. Men man vågar inte, eller så har man blivit köpt av den maffia som styr landet.

Jag är så trött på allt detta!

Nu kör jag mitt eget race, för det är det enda som funkar. Och jag kommer inte att bidra med något till detta land, för det är ju just så som politikerna vill ha det i dag. Jag har inget att bidra med ekonomiskt, för det har man redan tagit av mig.


Om författaren

Författare:
Anders Karlsson

Om artikeln

Publicerad: 03 maj 2011 09:58

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: