sourze.se

1 av Sveriges befolkning skor sig på oss andra

En procent av Sveriges befolkning äger 40 procent av Sveriges privata tillgångar – 2 700 miljarder kronor. Detta är en procent av Sveriges befolkning som inte betalar skatt eller åtminstone väldigt lite skatt till staten, då de inte är skrivna i Sverige.

En procent av Sveriges befolkning skor sig på oss andra. De skor sig på att snuva staten på pengar. Denna lilla del av Sveriges befolkning har köpt politiker genom så kallade lobbyföretag och skapar en propaganda där man lurar i svenska folket att det ger hög status att tjäna så mycket pengar som möjligt. Men det enda det leder till är att svensken kan handla mycket mer prylar, så att de en procent av Sveriges befolkning kan öka sina förmögenheter som ett resultat av detta.

Dessutom tycker man att arbetarklassen tjänar för mycket pengar och att sjuka inte ska ha rätt att vara just sjuka. Efter en förutbestämd tid ska de bli friska, och det är dessa en procent som bestämmer när.

Ja så är det, denna en procent av befolkningen har utnämnt sig själva till gudar över naturen och dess lagar. Denna en procent av befolkningen har definitivt avlats fram i syfte att ta bort den grundläggande medfödda mänskliga egenskapen empati. Det finns en avhandling som handlar om detta, där man har hittat att fyra procent av jordens befolkning har en genetisk defekt där empati inte existerar. En procent av den Svenska befolkningen ser till att Sverige blir ett U-land, allt bara för deras egen vinnings skull. Denna procent av Sveriges befolkning har sett till att sittande regering också säljer ut statens egendomar till dem så att de kan tjäna än mer pengar.

Jag undrar just vad händer när denna en procent av befolkningen dör. Kan de ta med sig sina egendomar in i helvetet, där de troligen kommer att hamna? Skulle inte tro det. Detta är höjden av egoism och girighet, två av de sju dödssynderna. Och empatilösheten gör att de inte känner någon som helst ånger mot vad de åstadkommer i Sverige och mot folket, för vi är bara en förbrukningsvara, något som inte har känslor eller något liv enligt denna en procent av Sveriges befolkning. Vi ska bara tacka och ta emot de smulor som ramlar av deras snuskigt späckade bord.

Vi måste säga ifrån, vi måste se till att de betalar sin beskärda del till det svenska samhället. För min del ska de få betala så att det känns. De pengar som de har smusslat undan till andra länder ska vi konfiskera 100 procent av, som straff för att de smiter från skatt i Sverige. Se till att de får smaka på sin egen medicin, och sätt dem i FAS3-arbeten.

Denna en procent av Sveriges befolkning har spekulerat bort pensionen och folks besparingar. De slipper straff för förskingringen de begått, och för att de sett till att den finanskris vi är i uppstod från början eftersom de har immunitet. Men detta ska rättas till. De ska betala tillbaka varenda krona som de har spelat bort.

Krispaket har delats ut av regeringen till bankerna i Sverige. Varför då? Innan valet 2006 sa man att det Svenska folket inte skulle betala med sin skatt de underskott som bankerna hade. Men vad hände? Regeringen bröt det löftet omedelbart efter valet. Det betalades med skattemedel. Och tror ni att denna en procent av Sveriges befolkning var med och betalade? Nej nej, glöm det. Det var dem som fick pengarna från detta krispaket, för de hade ju förlorat "sina" pengar, vilka i själva verket var spararnas pengar.

Var finns logiken? Var finns moralen? Var finns rättvisan? Ja, inte bland den en procent av Sveriges befolkning som äger 2 700 miljarder i privata tillgångar i alla fall!


Om författaren

Författare:
Anders Karlsson

Om artikeln

Publicerad: 02 maj 2011 12:54

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: