sourze.se

FAS3 - rena rama maffiafasonerna

"FAS3 ska inte kunna användas för att konkurrera ut andra företag på marknaden. Ha! Jag vet att företag har FAS3-anställda vilka de hyr ut som bemanning till andra företag för att göra vanligt arbete på den reguljära marknaden."

När man lever i hopplöshet och misär så är allt tungt och man orkar inte ta sig för någonting. Ingen har bett om att det ska vara så, men likt förbannat så hamnar man där förr eller senare. För min del handlar det om att avundsjuka människor har förstört mitt patetiska liv genom att ta bort min försörjning.

Jag är sjuk, för sjuk för att kunna fungera på en arbetsplats. När koncentrationsförmågan är borta är jag en risk för mina medarbetare. Paniksyndrom gör så att jag utan vidare kan få ett anfall och då fungerar jag inte rationellt. Bipoläriteten gör att jag kan hamna i ett maniskt tillstånd vilket inte syns till en början men medför att jag blir fruktansvärt aggressiv och börjar göra saker som man inte ska göra.

På grund av detta är jag sjukskriven av min läkare, men Försäkringskassan anser att jag inte är sjuk. Man har konstaterat att jag har en funktionsnedsättning och man har förståelse för mitt tillstånd, men jag är inte sjuk och bara för det har man tagit bort min SGI så att jag inte har en chans att få ersättning.

Således blev det att gå till Soc. Men Soc meddelar att jag är gift och då ska min fru försörja mig. Men vad fan! Min fru är Etiopisk medborgare och har aldrig varit i Sverige, hon har ingen möjlighet att försörja mig eftersom hon inte har den inkomsten och dessutom går det inte att skicka pengar från Etiopien till Sverige. Sverige har satt upp Etiopien på en lista av de fattigaste länderna på jorden. Jag kan inte förstå resonemanget. Detta är statlig pennalism!

Jag har försökt och försökt på alla sätt och vis. Jag har startat företag, vilket inte fungerade eftersom man blir utkonkurrerad av företag med FAS3-personal. Dessa företag kan hålla en lägre kostnad och på så vis få alla jobb. Jag har försökt att få jobb, och det kan jag få, men inte till avtalsenliga löner. Jag får endast 75 av den avtalsenliga lönen, och detta bara för att jag är "för gammal".

Det är bara skurkar och banditer i Sverige i dag. Ohederliga människor som gör allt för att sko sig på de svaga. Det är rena rama maffiafasonerna när företagen anställer FAS3-personal bara för att de ska kunna lyfta bidrag för dessa personer. Plus att de tar in vinst från den produktion som de bidrar med. Lagen säger att dessa personer inte får göra något arbete som en normalt anställd kan göra! Alltså, FAS3 ska inte kunna användas för att konkurrera ut andra företag på marknaden. Och det ska inte kunna användas i den reguljära arbetsmarknaden. Ha! Jag vet att företag har FAS3-anställda vilka de hyr ut som bemanning till andra företag för att göra vanligt arbete på den reguljära marknaden. Detta strider totalt mot rådande bestämmelser. Så detta med FAS3 är en stor satans bluff, detta är skapat bara för att man vill driva ned lönerna i Sverige.

Jag har i varje fall inget som helst hopp för framtiden. Hoppet är det sista som lämnar människan, och jag har nått dit nu!


Om författaren

Författare:
Anders Karlsson

Om artikeln

Publicerad: 12 apr 2011 09:03

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: