sourze.se

Kanal 5 går Alliansens ärenden

Vad i helvete håller Kanal 5 på med? Förnedrings-TV ska nu sprida Alliansens förvridna människosyn på bästa sändningstid i "Jobbjägaren". Som om det inte vore nog med vad de redan har gjort mot de arbetslösa och sjuka i Sverige!

Det är väl själva fan att Alliansen har sett till att ha omyndigförklarat alla i utanförskap i Sverige genom lögner och förtal. Nu ska Kanal 5 fortsätta på temat. Dags att bojkotta Kanal 5!

Fy fan för detta skitsamhälle, att folk kan vara så djävla dumma att de har gått på regeringens förtalstaktik. Och Sverige ska föreställa ett föredöme i mänskliga rättigheter. Näe, fy fan säger jag bara.

Jag hoppas verkligen att folk sluter upp i de manifestationer som är planerade under året. Jag hoppas på att oppositionen får upp ögonen någon gång och att den gemene svensken någon gång fattar vad som är på gång. Borgarna förstör allt, den svenska trygghetsförsäkringen och fackens inflytande, arbetaren ska förpassas till statare igen. Och borgerligheten ska vara herrar över massan som inget har att säga till om.

Och nu fortsätter media, styrda av Alliansen, att förtala folk som har gett allt genom livet och blivit arbetslösa på grund av dessa borgares girighet eller blivit sjuka för att dessa borgare har drivit dem för hårt. Utnyttjade av dessa giriga och profithungriga satans borgare, människor utan samvete som går över lik för att få det de vill.

Man rapporterar att skattemyndigheten och polisen ger sig på den grova brottsligheten genom att följa pengarna som de drar in. Jag kan inget annat göra än att jämföra dessa borgare med den organiserade brottsligheten. Vilka för ut miljardbelopp årligen till skatteparadis utan att skatta för dem? Varför inte skicka polisen och skattemyndigheten på dem? Nej, för de har sett till att de står ovanför lagen och har ansvarsfrihet för allt vad de tar sig till.

Kriminella politiker och ruttna människor skor sig på de svaga i samhället. Och dessa förbannade TV-kanaler som ska driva med vanligt folk som har gjort allt för att få ett arbete, men som så ofta blir diskriminerade av arbetsgivarna borgarna.

Nu är det fanimej dags för oss Svenskar att säga ifrån på skarpen, dessa förbannade psykopater ska inte få härja som de vill längre. Vi är ett folk och då tycker jag att vi ska agera som ett, vi tillhör alla det folket. Vi ska ta hand om dem som inget har, annars är vi inte värda att kalla oss människor över huvud taget.


Om författaren

Författare:
Anders Karlsson

Om artikeln

Publicerad: 06 apr 2011 10:02

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: