sourze.se

Ni gillar olika - men snart är alla lika

"Om det då inte finns några främlingar eller etniska svenskar heller för den delen, hur kan man då påstå att man gillar olika?"

"Vi gillar olika", men de som inte gillar massinvandring är ogillade hur man än vänder och vrider på de vackra orden. Detta är den gällande politiska paradoxen i Sverige. Vad menas? Vi gillar olika, i ordets rasliga och kulturella hänseende, men vissa människor som vägrar ha lika åsikter i allmänt vedertagna frågor ogillas. De facto gillar inte ens de som bär dessa plakat olika och det är bara en sak som deras oxymoron rimmar illa med.

Låt oss ta en titt på visionen bakom den hycklande styggelsen som är mångkulturens agenda; ett Sverige som inte längre är Sverige utan istället en blandning av olika genetiska och kulturella element. Ett bastardiserat folk, det är vad tanken om integration måste utmynna i om man ska följa den till slutet. Det enda andra alternativet är att olika etniciteter bildar små enklaver, stater i staten på det forna Sveriges territorium.

Men Sverige, som är en enhetsstat, kan således bara ha en kultur. Om integrationisterna får som de vill kommer denna kultur vara en antikultur, något rotlöst vi skapat efterhand. Olika värderingar kommer att röras samman i en soppa och de värderingar som bäst faller trendsättarna, media och eliten i smaken överlever till normgivningens tid.

Så hur kan det i en sådan kultur då finnas främlingar - om alla är lyckligt integrerade? Det kan det inte, vilket man kommer på om man funderar ett slag på saken. Alla är genetiskt och kulturellt lika i integrationisternas dröm och den etniskt medvetnes mardröm.

Efter långt gående rasblandning kan man inte längre tala om "främlingar" som vi ser på ordet i dagens mening, det kommer vara ett och samma folk efter bara några hundra år av friktionslös integration, något som givetvis är rena drömmerier. Men bara för att testa det teoretiskt ställer vi hypotesen. Om det då inte finns några främlingar eller etniska svenskar heller för den delen, om agendan leder till att alla säregna variationer hos de som kommer hit försvinner, hur kan man då som integrationist påstå att man "gillar olika"?

Agendan gillar inte olika, den vill likrikta alla, den vill utrota folken. Något som vill utrota min folkstam betraktar jag givetvis, fullständigt rationellt, som ett hot mot min egen överlevnad.

Om det då hotar det svenska folkets likväl som främmande folks överlevnad, är det då inte då både svenskfientligt och främlingsfientligt?

Tänk själv och du ska finna sanningen.


Om författaren

Författare:
Patrik Fridén

Om artikeln

Publicerad: 07 dec 2010 11:27

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: