sourze.se

Moderat politik är ondskans politik

Onda människor styr landet. De vill bara sitt eget väl. Lögner lurar ett helt folk till tron att alla kan bli vinnare genom att överge sina rättmätiga krav på ett människovärdigt liv.

För snart två decennier sedan beskrev den ledande moderaten svenskarna som ett sovande folk. Det var mycket skarpsynt av honom. Ett vaket folk hade aldrig gått på alla de lögner han kom att förmedla till medborgarna via nyspråk. Mottot är nu: "Väck inte den som sover". Ett liv i lögn är behagligt. Sanningen är olönsam och leder till smärtsamt uppvaknande. Undvik den.

Men jag säger att det är dags att tala klarspråk. Moderat politik är ondskans politik. Varför sträcka din behövande medmänniska en hjälpande hand när du har ett gyllene läge att ta i från henne det sista hon har? Att ta från de svaga är smartness. Solidaritet är till för idioter.

Moderat politik påminner om björklöv som glömt att de hör ihop med en björk. "Jag skiter väl i björken. Här är det min framgång som räknas!"

Den moderata människan tror att hon är till för sig själv. Hon tror att hon har skapat sig själv och allt hon ser omkring sig. Allt moderaten ser är till för enskild förbrukning. På psykologispråk påstår jag att moderater är i full färd med att göra sig fria från mamma genom att helt enkelt döda sin djävla sossemorsa, samtidigt som de ännu är kvar i den omnipotenta utvecklingsfasen, helt oförmögna att känna ansvar för helheten. En fullständigt livsfarlig omognad breder därmed ut sig i Sverige och världen. En omognad som kommer att leda till den nuvarande civilisationens undergång.

Till er som inte ser det riktiga i att fattiggöra och marginalisera människor kan jag hålla fram det hopp som urkristendomen ger. Alltså inte kyrkornas maktfullkomliga förvanskning, som högern hyllade, utan ursprunget. Läran som säger att ingen är bättre skyddad mot döden än en vattendroppe som faller mot havet. Moderaterna är inte i stånd att fatta vad orden – genom död till liv – betyder. Eftersom de själva redan är döda, hatar de – och är livrädda för – det levande.

Nu är den tid då djävulska splittrare tar och får all makt över hela jorden. Allt kommer att värderas i materiell produktionsförmåga. Den som inte håller måttet skall kasseras. Allt är till för vinnarna. Dessa vinnare vet emellertid inte vad livet handlar om. De styrs av en hunger efter liv som de söker att mätta med makt och rikedom. Men ju rikare de blir desto fattigare känner de sig. Därför väller hat fram i moderaten om han hör talas om en svag människa som får bidrag. Låt den djävla utsugaren dö, väser det i moderathjärtat. Det är de sjukas och svagas fel att jag känner mig bestulen.

Tycker du att jag låter hård? Inte då. Man kan inte undvika att knäcka några ägg om man vill göra en omelett. Eller hur? Och moderaten är bara ett samlingsnamn för mig. Hit räknar jag alla giriga egocentriker oavsett vilka partiers politik de stödjer. Ha det!


Om författaren

Författare:
Dag Nilsson

Om artikeln

Publicerad: 30 okt 2010 19:20

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: