sourze.se

Svininfluensa, jäv och miljardvinster

Jag såg en notis i SvD som länkade till voter.se och frågan "Gjorde Sverige rätt som köpte in vaccin till hela befolkningen?" Jag röstade nej, men skulle också vilja kommentera med några fakta som kan vara bra att känna till.

Innan svininfluensan ens hade brutit ut på allvar klubbade USA:s hälsoministerium 2009-07-20 genom ansvarsfrihet för tillverkarna av vaccinet. GlaxoSmithKline, Baxter, Novartis med flera kan alltså inte åtalas för eventuella biverkningar av vaccinet. Detta är en megaskandal som det inte knystades ett ord om i svenska media.

Man räknar alltså kallt med svåra biverkningar och ordnar straffrihet för tillverkarna i förväg. Är inte detta konspiration, korruption och ett himlaskriande exempel på rättsröta?

Och inte nog med det, redan 2008 omdefinierade WHO ordet "pandemi", vilket tidigare bara användes för en sjukdom som praktiskt taget smittar alla och dödar en hög procent av de smittade. Nu räcker det enligt WHO med att ovanligt många smittas – inte ens det kriteriet har svininfluensan uppfyllt hittills – och det viktiga är förstås att folk skräms till att köpa vaccin för i Sveriges fall 900 miljoner kronor. Räkna på vilka vinster det kan bli globalt... affärskonceptet kan knappast definieras som något annat än terrorkapitalism.

Margaret Chang och David Salisbury är två av topparna inom WHO. De har genomdrivit den här nya definitionen av pandemibegreppet och länge propagerat för obligatorisk vaccinering mot allt möjligt och har båda en bakgrund inom läs jobbar fortfarande för/har intressen i läkemedelsindustrin. Nu har WHO-ledningens agerande granskats av EU-kommissionen, men eftersom mediemoguler också investerar i läkemedel skrevs det inte många ord om saken i svensk press och jag har inte hört vad EU kom till för slutsats: förelåg jäv eller inte? Gynnade WHO-ledningen sina forna företag i stället för att värna om världens folkhälsa som de är tillsatta att göra? Så ser det onekligen ut. Räven vaktar alltså hönshuset.

Ämnet är känsligt också på annat sätt, för hur pinsamt är det inte att nästan varenda hälsominister med respektive regering har gått på det största bondfångeriet i medicinens historia, ett svindleri som bräcker både ormolja, arsenik som stärkande medel och Tamiflu med banlängder. Men vilken svintur för aktieägarna, å andra sidan, att folk gick på det! Och för de högt uppsatta politikerna att det inte var deras egna pengar som gick åt! Och att så få vet om det! Mycket skola, vård och infrastruktur blev vi blåsta på där...

Den enda hälsominister i EU som var rakryggad nog att tacka nej var den polska. Hon sa vad ALLA läkare vet men mycket få tordes säga i den mediaskapade konsensustrans som rådde, nämligen att det är ansvarslöst, alltför riskabelt och strider mot all vetenskap och beprövad erfarenhet att massvaccinera med ett vaccin som är fullständigt oprövat; det här hade existerat bara några månader. Brottsligt, kort sagt. Hennes svenska kollega Maria Larsson har "lärt sig mycket under resans gång", sa hon häromdagen efter att ha sluppit köpa de sista doserna. Vad hon hade lärt sig av mötet med Big Pharma sa hon däremot inte. Var det att hon blivit grundlurad? Eller att sjukdom är hälsa för en kapitalistisk läkemedelsindustri? Eller vad vaccinerna egentligen innehåller? Eller bara att man inte ska mopsa upp sig utan veta sin plats i den fårskock som vi kallar våra politiker och experter och som rusade iväg och köpte vaccin så fort husbonden knäppte med fingrarna?

Och om ni nu, som jag hoppas, inte tänker vaccinera er, passa på och undvik aspartam också, det kommer nämligen från samma synnerligen grumliga källa. En viss Donald Rumsfeld, farmaindustrins handgångne man, krigsförbrytare mm, fick det cancerframkallande sötningsmedlet godkänt efter tre avslag från amerikanska livs- och läkemedelsverket FDA genom att be sin vän president Ronald Reagan byta ut chefen för FDA. "Kan vi inte få igenom det den vetenskapliga vägen får vi ta den politiska", lär han ha sagt. Tjugo år senare bryter en mystisk och svårt hajpad fågelinfluensa ut som Rummy faktiskt av en ren händelse har medicin mot, simsalabim, köp Tamiflu! Vilket alla gjorde… Jag hyser inga tvivel om att Rumsfeld & Co håvar in storkovan även på vaccinspektaklet. Den "politiska vägen" han talar om brukar kallas "korruption" och borde vara anatema för allt som vill hållas för vetenskap, vilken ju går ut på att söka sanningen, om jag har förstått saken rätt. Fast man måste ju få anslag också...

Jag antar att vi alla är överens om att skurkar ska ställas inför rätta, vilka de än är. Några av de ovannämnda är utan tvivel åtalbara för flerfaldiga brott mot mänskligheten. Enda problemet i det här fallet är brottsrubriceringen. "Vållande av livsfara för hela befolkningar genom att utnyttja dem som ovetande försökskaniner" finns väl inte, så vad sägs om "olaga gallring i hjorden"? "Getting rid of some useless feeders and breeders", som Henry Kissinger brukar säga. Detta är och har varit en kär tanke för många mäktiga grupper, från ungturkar till nazister till sionister till Rockefellers och svenska socialdemokrater på 30-talet. "Massmord" alltså, fast långsamt och diskret numera, så att man tjänar pengar på offren så länge de lever och lider. Ljuvare tillfredsställelse kan väl inte ens den allra som slugaste sadistiska girighet drömma om: idioterna utrotas och betalar för det! Och dyrt dessutom!

F. William Engdahl har skrivit väldokumenterat och faktaspäckat om Influensa A och mycket annat på exempelvis globalresearch.casom härmed rekommenderas. Googla också på "squalenes", "gulf syndrome", "mercury in vaccines", "rumsfeldgilead" och "aspartame" för mer information om vad det är för häxbrygder de pumpar i oss och våra barn.


Om författaren

Författare:
Hans Berggren

Om artikeln

Publicerad: 10 maj 2010 11:05

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: