sourze.se

Askmoln, flyg"olyckor" och influensavirus

"Jag vill inte framstå som konspiratoriskt lagd men ibland undrar jag exakt HUR många lögner massan förmår att köpa."

Ett polskt flygplan, med i princip hela den polska "eliten" ombord, störtade alltså nyligen när det var på väg till en plats i Ryssland, på vilken man skulle ha hedrat en massaker på just polacker, en massaker utförd av ryssar. En tillfällighet? Är det en tillfällighet att Rysslands premiärminister Putin tog över haverikommissionen?

Är det en tillfällighet att man just nu anger någon diffus vulkanaska från Island som skäl till att stänga flygplatser? Är det en tillfällighet att just samma lilla Island drabbades hårt av "finanskrisen" och att flygplan på just Island kan flyga liksom tidigare pengar till Island?

Är det en tillfällighet att "svininfluensan" ändrade namn till "nya influensan" och sedan hastigt dog ut men att vaccintillverkarna tjänade miljarder? Jag vill inte framstå som konspiratoriskt lagd men ibland undrar jag exakt HUR många lögner "massan" förmår att köpa.

Det handlar om olika händelser, som var för sig möjligen ter sig harmlösa men som bildar ett sorts ofrånkomligt mönster, där det snart står klart, för den som är det minsta medvetet lagd, att de nyheter vi hör, läser och ser, i allra högsta grad är manipulerade av olika "krafter", som vill påverka folket i en eller annan riktning.

Ledning: Allt handlar om pengar som vanligt alltså.

Denna artikel handlar om medvetna lögner från "våra" makthavare. Den handlar även om vem man kan lita på och den eviga frågan om människan i grunden är god eller ond.

En följdfråga lyder: Tror du att makthavare i grunden är goda eller onda, om du var tvungen att välja antingen eller?


Om författaren

Författare:
Liolin Vernram

Om artikeln

Publicerad: 22 apr 2010 05:30

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: