sourze.se

Timotej-Elina: "Tårarna bara rann"

"Under veckan i Göteborg har det pratats mest om Darin och Alcazar så det var en riktig överraskning att Timoteij knep åt sig Globenbiljetten först av alla."

En av schlagerhistoriens största skrällar var ett faktum när tjejerna i Timoteij gick direkt till final i den tredje deltävlingen som äge rum i Göteborg i lördags. Med sig till final fick de förhandstippade Darin. Till Andra Chansen i Örebro gick hårdrocksbandet Crucified Barbara och Alcazar.

Under veckan i Göteborg har det pratats mest om Darin och Alcazar så det var en riktig överraskning att Timoteij knep åt sig Globenbiljetten först av alla.
- Jag fick en sån chock. Tårarna bara rann, säger Elina Thorsell till Sourze efter den sensationella vinsten.

Att de fick med sig Darin till final var de bara lyckliga över.
- Hans låt var otroligt bra. Den gick rakt in i hjärtat. Han förtjänar verkligen det här.

Under veckan har tjejerna haft medieförbud. De har inte läst några tidningar och det har fått nya mobiltelefoner med nya nummer, allt för att tjejerna inte skulle få reda vad som skrivits.
- Det har varit otroligt skönt, men nu undrar man vad det är som har stått egentligen, skrattar tjejerna.

Trots att det bara pratats om Darin så var huvudpersonen själv mest chockad.
- Jag har inte fattat det än, det känns helt magiskt!
Men att det var väntat håller han inte alls med om.
- Det är så fruktansvärt bra låtar som jag tävlat mot ikväll, och det var oerhört nervöst att sitta och vänta på resultatet - jag kände mig aldrig säker!

Att han varit favorittippad är ingenting han märkt av. Darin har inte läst någonting utan har bara fokuserat på sitt framträdande.
- Det gäller att rikta in så på det som faktiskt är viktigt, så att man inte tappar fokus eller tänker för mycket på annat.

Till Andra Chansen gick hårdrockstjejerna Crucified Barbara tillsammans med Alcazar. Och trots att Alcazar vunnit publikundersökningarna var de inte alls nedslagna.
- Vi är superupprymda och superglada och hallå, Andra Chansen! Vi får göra "Headlines" igen och det var vårt mål, säger Tess.

Men att Timoteij skrällde var ingenting som veteranerna var förvånade över.
- Det var ingen skräll, Timoteij var fantastiska och de är så värda det!


Om författaren

Författare:
Anna-Sofia Pehrson

Om artikeln

Publicerad: 23 feb 2010 11:01

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: