sourze.se
Artikelbild

SDU utesluter inte samarbete med KDU

"Som företrädare för det enda förbund som aktivt motarbetar konspirationsteorin om en "könsmaktsordning" samt likhetsfeministernas agenda, så glädjer det mig såklart att KDU nu tycks ha tagit ett steg i rätt riktning."

I måndagens Sourze attackerar KDU:s ordförande Charlie Weimers genusvansinnet. Han har helt rätt i sak - det är naturligtvis bisarrt att våra barns identiteter ska motverkas och bearbetas på dagis och i skolor och förskolor, för att passa in i det ovetenskapliga experimentet om ett genusneutralt samhälle.
 
Men när Weimers hävdar att "det enda förbund som inte talar om "könsmaktsordning" och accepterar likhetsfeministernas agenda är nämligen det jag själv företräder, och även om vi har rätt så står vi ganska ensamma" så måste jag korrigera honom. Inte nog med att det förbund jag företräder - Sverigedemokratisk Ungdom - heller inte accepterar likhetsfeminismen eller teorin om en könsmaktsordning - vi sätter dessutom ned foten mot all form av kvottänkande/diskriminering och kämpar mot instegsjobb som gör det billigare att anställa invandrare än svenskar och lagstiftning som gör skillnad på människor utifrån sexuell läggning, etnisk härkomst, kön eller religion. Något vi är tämligen ensamma om.
 
Och till råga på allt kan vi inom SDU vara stolta över att, till skillnad från Weimers KDU, ha ett moderparti som står upp för samma självklara frihetliga värden. När KD varit med och infört "jämställdhetsbonus" i föräldraförsäkringen läs: ekonomisk bestraffning av de familjer som inte uppfostrar sina barn tillräckligt "jämlikt", så har SD och SDU istället fört diskussioner om hur man inte bara kan avskaffa genus- och kvottänket, utan också ytterligare stärka familjen som självbestämmande enhet.
 
Som företrädare för det enda förbund som aktivt motarbetar konspirationsteorin om en "könsmaktsordning" samt likhetsfeministernas agenda, så glädjer det mig såklart att KDU nu tycks ha tagit ett steg i rätt riktning. Och eftersom jag som sverigedemokrat drivs av idéer i första hand är jag bara glad om dessa får spridning genom att andra politiska rörelser tar efter oss. Därför välkomnar jag med utsträckt hand Weimers KDU till den goda och sunda sidan.
 
Weimers efterfrågan på "samlade protester från ungdomsförbunden" är inte så tokig. Det finns alls ingen anledning för KDU att stå ensamma samtidigt som SDU - Sveriges snabbast växande ungdomsförbund, tillhörande Sveriges snabbast växande parti - delar era ambitioner i denna fråga. Även om jag personligen kan tycka att KDU, och kanske ännu mer KD, står för en del rätt tveksam politik i övrigt så är jag beredd att föra samtal med Weimers om samarbete i jämställdhetsfrågan. Och om Weimers precis som jag sätter idéstriden och förmågan att åstadkomma förändring i första rummet så tror jag att även han ser hur möjligheterna att bekämpa genusfanatikernas agenda ökar om vi motståndare hjälps åt.

Vad säger de andra ungdomspartiledarna?
Klicka här!


Om författaren

Författare:
Erik Almqvist

Om artikeln

Publicerad: 03 feb 2010 09:40

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: