sourze.se

Mer mode för männen

Äntligen finns det mycket mode. Och massa alternativ. Aldrig för har det vart så trendigt att vara man och be om modehjälp.

Nu har Jimmy Choo precis gästspelat på H&M, och vi kan konstatera att det var en lyckad kollektion. För kvinnor i alla fall. Den Svenska mannen är välklädd och konservativ, så går ryktet i övriga världen. Fast vissa designers menar att vi svenskar är modiga och villiga att testa nya ting.

Så då är vi tillbaka på ruta ett – vad är rätt och vad är fel när det kommer till oss män? Näpp, inga fel finns, lika lite som det finns fel hos kvinnor. Det handlar om att vara sig själv. Det finns ungefär 100 trender. Hur skulle det se ut om du kombinera dom alla? Väldigt mycket och konstigt.

Jag personligen älskar när jag ser nåt som ser slarvigt och trasigt ut, men planerat. Det kan vara trasigt från topp till tå, men så länge du bär upp det så funkar allt.

Jag kommer här att namedroppa alla mina favoritbutiker... Är ni redo? Nu smäller det!

I Göteborg så är Nordstans H&M en glömd guldklimp, jag fyndade Viktor & Rolf tre månader efter realese. Och sen har vi kompassen, ta er tid. Där ligger ett H&M som är trendigt och där finns även Gina Tricot. Var nu inte rädda för att gå in och köpa baslinnen där, det gör jag jämt.

Och så finns JC och Carlings... glöm nu inte att alla som jobbar i dessa butiker har betalt för att vara där så be om deras hjälp!

Och nu är du säkert trött efter denna shoppingtur, då kan du söka dig till Fröken Kattis eller åka rulltrappa upp från där du är och se ta en fika. Och är vi inte trötta på shopping ännu, då drar vi till alla affärer som turister inte vet om. Men detta är ett annat kapitel. Då när jag återvänder, har jag en viss vinst ;.


Om författaren

Författare:
Angel Mattsson

Om artikeln

Publicerad: 03 dec 2009 11:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: