sourze.se

Alla onda ting är tre

Och om dem kan man läsa i Aftonbladet den 11 november. Det första är att herrmiddagar kan vara ruskigt riskabla! Det andra är att Hököpinge kör över sina invånare i flyktingfrågan och det tredje är att lyxiga kläder bara är för smala!

Som vanligt är den här artikeln inte vetenskapligt underbyggd, utan bygger endast på mina egna, högst personliga reflexioner, ifall något skulle sticka någon i ögonen.

Det här med herrmiddagar har kommit upp helt plötsligt. Hur kommer det sig? Har vi hamnat på tjugotalet igen då herrarna hade egna rökrum och var de som styrde och ställde med kvinnorna i familjen? Nu har i alla fall kommunalrådet och ordförande i grundskolenämnden bevare mig väl! Åke Blomqvist 67 år, haft en herrmiddag för andra "höga herrar" och därtill bjudit in en sjuttonårig flicka, före detta våldtäktsoffer, för att ha sex med henne, på alla de sätt de läst om i porrtidningarna och sett på sexvideos. Tio herrar sammanlagt förgrep sig på henne i Åkes villa och hon sa efteråt att hon var rädd. Hon tvingades sparka sig fri. Åke säger att han inte förstår något, men att han inbjudit till detta. Åke är skild sedan många år och det här var en "dröm" han hade. Åke hade många uppdrag, som jag inte drar här, men jag kan försäkra att politikerföraktet inte kommer att minska efter detta depraverade tilltag! Åke hade fjorton olika uppdrag, bland annat högste tjänsteman vid Stockholms stift. Han har fått lämna dem alla. Han hade dessutom mycket tandsten och infekterade mungipor, såg jag på en närbild i tidningen.

Ja, som jag alltid har sagt; SEX STYR! Det spelar ingen roll hur man försöker förändra den mänskliga naturen, att kvinnor blir män och män blir som kvinnor. Det sitter djupt, att det enda intresset här i världen som säljer är SEX - och det tycker jag är så förbannat tröttsamt!
Kvinnan inbillar sig att hennes roll är ändrad? Pytt!

Flyktingfrågan har kommit på tapeten igen i Hököpinge, där oron och hatet är stort mot att ensamma flyktingbarn flyttar in i det gamla vandrarhemmet. Vi vill inte ha hit dem! säger ortsborna. Vad ska då hända med våra barn?
Flyktingbarnen är från Asien och Afrika och Vårdföretagets Attendos chef Eva Dall frågar ortsborna varför de inte vill ge barnen en trygg miljö och får till svar att de egna barnen är viktigare och att det kommer på skatten. Kommunalrådet Lars-Ingvar Ljungman ska ta reda på hur man kan stoppa detta projekt. Han anser det inte vara kommunens ansvar att ta hand om barnen. Trots ortsbornas protester kommer "barnen" att flytta in i dag. Det tycker jag är ett övergrepp av myndigheterna! Min reflektion på ett sådant förfarande är som alltid, att Vellinge kommun inte är rätt kommun att ta hand om de här så kallade barnen. Varför, jo - ortsborna vill inte ha dem där!
Det är skäl nog att inte sätta dem där! Ska vi ta emot flyktingbarn, så ska det vara någon mening med omhändertagandet och på ett ställe där de bofasta accepterar arrangemanget. Det finns säkert sådana platser. Men det fattar inte myndigheterna! De fattar lika lite som den osexiga Åke Blomqvist, kommunalråd, som tvingade på en sjuttonåring sin äckliga tandsten.

Om jag varit kung, så skulle problemen rättas till omedelbart! Kommunerna kunde tävla på nätet om vem som skulle passa bäst till faddrar. Det kunde vara en utväg och då skulle vi inte som nation tvinga våra egna landsmän till att göra saker de inte vill! Är det något konstigt med det? Alla människor orkar inte ha dubbelt ansvar, utan klarar bara av vad de är vana vid. I det här fallet skulle det i så fall varit befogat med kurser i flyktingpolitik och förberedelser en lång tid innan, för vi vet ju att i en så liten håla, blir det ju mera som en ankdamm, där vattnet står stilla.

Det tredje onda vi får läsa om i denna eminenta kvällstidning är att lyxiga kläder bara är för smala. Det har jag och många med mig märkt för länge sedan! Vi kan aldrig komma i några lyxkläder. Man undrar hela tiden varför i helvete de inte kan sy ut modellerna på de balla lyxkläderna, så att de passar också de lite rundare midjorna? Det borde gå med tidens moderna tekniker, men tyvärr, det är inte så i verkligheten. Lindex, firman som lovat "kläder som passar alla", men som bara tillverkar kläder i Small 36-38 till Medium 40-42 upprör trendexperten Cay Bond. Emma Wiklund, före detta modell för Lindex, tycker det är ok och hänvisar större kunder till "Generous", klädkedjans märke för storväxta.
Jag tycker detta är orättvist mot den kvinnliga befolkningen, eftersom de flesta kvinnor över trettio år inte har 36-42 i klädstorlek. Många gånger har jag undrat varför man inte syr kläder i stumt material i vidaremodeller? Det skulle vara så snyggt, med snäva plagg i stället för pösiga, för de kvinnor som har storlek över 42.

Ja, det var lite funderingar den här veckan över detta onda som finns i vår tillvaro, utöver svininfluensan och att Thomas Di Leva har misshandlat Zinat Pirzadet, sin fästmö, så att hon tillkallat polis. Det blir inget bröllop mellan dem.

Sen tycker jag det är konstigt, att USA gjort en katastroffilm om år 2012, då världen ska gå under, som snart har premiär! Alltså, den filmen borde bojkottas! För om världen ska gå under vill inte jag veta det två år innan! Jag vill inte ens veta det en timma innan. Jag vill förresten inte veta det alls!

Sen önskar jag att det där förbannade kommunalrådet Åke Blomqvist skulle försvinna, så man slapp komma ihåg hans tandstensleende och infekterade mungipor á la ond, sliskig gamgubbe!


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 13 nov 2009 02:56

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: