sourze.se

Madonnavarning på Pink i Globen

"Killarna fick sitt genom att hon flashade sin vältränade kropp, och vi tjejer fick vårt genom att hon ger oss girlpower genom sina sånger."

Igår var jag på Globen på en länge efterlängtad konsert.

Hennes fordom häftiga hår hade ersatts av en söt lite kaxig frisyr, och vi blev snabbt varse hennes enorma potential och förmåga att äga scenen. Inte en sekund av tråkighet fick vi. Pink bollade snabbt mellan låtar med enorm power, till vackra mjuka sånger med ärlig känsla. Stående, liggande och sittande på huk framförde hon dem utan att tappa farten.

En av hennes låtar var enormt vågad, på gränsen till vulgär, men samtidigt upphetsande. Hon sjöng sittande och liggande i en soffa med massor av hål där händer tittade fram här och var för att smeka henne på intimare delar. Lite Madonnavarning där.

Killarna fick sitt genom att hon flashade sin vältränade kropp, och vi tjejer fick vårt genom att hon ger oss girlpower genom sina sånger.

På slutet blir allt avskalat och enkelt, och de råhöga klackarna byts ut till... ingenting. Barfota med ett par något för stora lappade jeans som kunde vara lånade av pojkvännen, och ett enkelt om än tajt linne framförde hon sittandes längst ut på scenen, inför en extatisk publik, ballader och rockiga låtar. Hennes tolkning av en Queenlåt går galant och taket nästan lyfts av styrkan i hennes röst.

Hennes hesa röst spänner över ett stort röstregister - den här tjejen kan sjunga ALLT!


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 11 nov 2009 17:06

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: