sourze.se

Natalie Morton dog av vaccin

Med anledning av Michael Lundahl Karnerfors kommentarer på min artikel ”Sverige köpte grisen i säcken”.

Läs ursprungsartikeln här

Brittiska Natalie Morton 14 år dog två timmar efter att ha vaccinerats mot livmoderhalscancer. Jag ber er att tänka efter nu. Vi pratar om två timmar, inte dagar eller veckor eller månader.

Hon antogs vara frisk, eller tillräckligt frisk för att vaccineras, vid tillfället. Obduktionen visade sedan att Natalie hade en tumör i ena bröstet. Detta har nått media och media lyfter fram tumören som ”sannolik” dödsorsak istället för vaccinet. Men Natalie bedömdes alltså vara frisk nog för ett vaccin och bedömningen gjordes av expertis inom vården. Ingen visste om tumören. Ingen tyckte heller att Natalie verkade sjuk. Hon var som vanligt.

Vi vet inte hur svår cancern var eller om den hunnit sprida sig. Vi vet inte heller hur många gånger Natalie vaccinerats tidigare och om dessa vaccinationer förstämt hennes immunförsvar så pass att man kan finna orsaken till tumören där.

Om man tar sig tid till att studera vaccinfrågan ur alla perspektiv inklusive forskning som inte finansierats av läkemedelsindustrin så är det vanligt att cancer listas som möjlig vaccinskada. Frånsett att vaccin förstämmer immunförsvaret och öppnar upp för djupare sjukdomsanlag hos människor så innehåller våra vaccin ämnen som dokumenterat kan framkalla cancer. Känsligheten för detta är individuell och kan inte mätas eller avläsas förrän efteråt, när det ibland tyvärr är för sent.

För tydlighetens skull menar jag inte att Natalies tumör i bröstet framkallats på två timmar av livmoderhalsvaccinet utan möjligen som en följd av flera olika vaccinationer från spädbarnsålder och uppåt.

Även om Natalie hade en tumör så står det klart att vaccinet påskyndade förloppet avsevärt. Vi vet inte heller om tumören hade kunnat åtgärdas med medicinsk eller komplementärmedicinsk vård. Vi kan inte kringgå den springande punkten hur vi än vänder och vrider på ärendet:

Hade Natalie dött den dagen, vid det klockslaget, om hon inte vaccinerats?

Fallet Natalie Morton är förstås oerhört tragiskt, inte minst för hennes mamma och styvpappa och närstående. Men debatten ska aldrig bli en anklagelseakt mot föräldrar. Vi människor gör vad vi har lärt oss att göra. Vi tänker det som vi har lärt oss att tänka. Visserligen är det upp till oss själva att bilda egna, oberoende uppfattningar, men i sådana här fall måste myndigheternas och läkemedelsindustrins ansvar lyftas fram. Media får också ta sig rejält i örat och sluta skrämma upp folk med propaganda om hur farligt livet är och att vi måste vaccinera bort varenda litet riskmoment.

Vaccin är business och råkapitalism. Det handlar om mångmiljarder i omsättning varje år. Var i denna vilda spekulation och gränslösa girighet som kallas vetenskap och forskning får människan plats?


PS! På grund av strulande dator har jag just nu svårt att svara på kommentarer till mina artiklar. Jag vet inte när detta kan åtgärdas. Men jag läser alla kommentarer. Ingen glöms bort eller nonchaleras


Om författaren

Författare:
Stefan Whilde

Om artikeln

Publicerad: 16 okt 2009 11:14

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: