sourze.se

Barn i Rosengård får fluor i farligt experiment

Nazisterna använde fluor för att få en mer foglig befolkning. Kända effekter är sänkt intelligens, att man blir mer lätthanterlig och att det lagras i skelett och tänder vilket orsakar skador.

Nu vill man att barn och ungdomar i Rosengård skall äta fluorsalt, anledningen är att det skall hjälpa deras tandhälsa, WHO Världshälsoorganisationen har kommit med denna sjuka idé. Detta har uppmärksammats i svensk press och även internationellt.

Det fluorsalt som man ska eller kanske redan börjat ge barnen kan vara kaliumfluroid vilket är giftigt. Då en del olika uppgifter förekommit i massmedia så kan det även röra sig om ett annat salt, nämligen kaliumklorid med tillsatt fluor, hur som helst lär båda dessa salter vara skadliga.

De som är insatta i hur världen fungerar och vet litet om kemi och hälsa vet att fluor är skadligt, vi får i oss fluor genom tandkräm, fluortabletter, tuggummin, munskölj och på många andra sätt. I många länder sprids fluor i dricksvattnet, detta har skett i Sverige men sker troligtvis inte nu.

Kontakta folk som bor i Rosengård och berätta vad som är på väg att ske. Om de som kommer att utsättas för detta experiment får reda på de negativa hälsoeffekterna så kanske vi kan stoppa detta fluorsalt innan det drabbas oskyldiga barn.


Om författaren

Författare:
Marcus Borg

Om artikeln

Publicerad: 02 sep 2009 14:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: